Asuntomietteitä

Me asutaan tällä hetkellä kerrostalossa, 3h+k, kiva ja kokonaan remontoitu oman maun mukaan. Ei mitään vikaa...ja mehän ollaan kahdestaan...
kuva on kyllä edellisen asunnon keittiöstä...
Mutta (!) jostakin kumman syystä mä oon jo pidemmän aikaa halunnut ostaa talon. Tai meijerin, pappilan, kivinavetan tai koulun. Sellaisen totaalista remonttia vaativan kohteen, josta voisi tehdä superkivan.
kuva: Flickr: Rebecca Siegel
Elämähän on lyhyt. Jos ei nyt, niin milloin sitten? Jos jää odottamaan sitku-vaihetta, niin ei jaksa kyllä enää rempatakaan.
kuva lainattu alvhem
Jonkinlainen masokisti elää mun sisällä. No mitä haluan? Haluan ison keittiö-ruokailutila-olohuone-systeemin, johon mahtuisi kaikki mitä halutaan. Haluaisin joko kivilattiat tai lautalattian. Haluaisin paksut kiviseinät ja hyvän huonekorkeuden.
tätä laattaa haluaisin osaan märkätiloista. Ihana! Kuva: Marrakech Design
Isot pyykkitilat, kylpytilat ja erillään olevat tilavat makuuhuoneet. Kesäsaunan erilliseen rakennukseen, ja ison ihanan pation. Ja tietenkin puutarhan, joka olisi hyötysellainen, ja siinä olisi kasvihuone ja marjapensaita.
kitchen garden / Flickr SusanA Secretatiat
Ja olisihan se hienoa, kun siinä voisi tavalla tai toisella myös työskennellä...jotenkin? Vaikkapa pihapiirissä... No joo...tää on taas tätä... Mun pitäisi varmaan piirtää se oma aarrekartta. :)

Kommentit

 1. Annu, toteuta haave. Kuten sanoit: elämä on lyhyt. Ei kannata siirtää ja siirtää haaveiden toteuttamista, jos ne muuten ovat mahdollisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy tunnustaa, että huomenna mennään katsomaan yhtä aika jännää kohdetta :)
   Sitku-mutku-elämä ei vaan ole järkevää...

   Poista
 2. Haaveet on tehty toteutettaviksi. Nyt jos koskaan. Toivon onnea huomiseen katselmukseen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, käytiinpä katsomassa... Se olisi kyllä sellainen Oman Elämän Grand Design... Tehtiin kustannuslaskenta, ja siihen olisi pitänyt ottaa niin iso laina, ettei mua enää hirveästi kiinnosta... Huoh... onneksi järki päässä!

   Poista
 3. Komppaan Maijua, haaveet ja unelmat on tehty toteutettaviksi! Onnea katselmukseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaveet on tehty toteutettavaksi...järkevissä rajoissa... Huh huh. me oltaisi jouduttu tekemään mm maaperän puhdistus jne jne
   Ehkäpä parempi näin että pää pilvissä ja jalat maassa! :)

   Poista
 4. Unelmista kannattaa napata kiinni ja yrittää toteuttaa niitä, tietenkin omat resurssit ja voimavarat huomioiden. Me ostimme 16 vuotta sitten 1800-luvun maalaistalon, jonka toinen pää oli kenollaan, lattia yhdestä huoneesta romahtanut, ei sisävessaa ja lämpöpattereitakin vain yksi tuvan nurkassa. Valmiiksi tämä ei varmasti koskaan tule, aina on joku nurkka työn alla. Mutta eipä tarvitse katua ettei uskaltanut :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti