Biksut ostettu!

Kiersinpä Lindexin, H&M:n KAppAhlin ja Stadiumin, vaan ei niistä löytynyt bikinejä minulle. Vaikuttikohan huonot peilit ja valaistus siihen? ;) Koin melkeinpä ahdistusta ja epätoivoa uikkareita kokeillessa. Kotona sanoin miehelle, että taitaa olla niin ettei tätä kroppaa ole bikineihin tarkoitettu... (No ei sitä olekaan, ainakaan julkisilla paikoilla)
Aamulla ennen mökille lähtöä päätin käydä vielä Sokoksella katselemassa löytyykö mitään... ja ruuhasinkin heidän uikkariosaston kokonaisuudessaan läpi. Ja siellähän ne oli!
tankini ja biksut Esprit
Eli löysin bikinit ja tankinin. Kaikki eri sarjaa, mutta väliäkö sillä. Pääasia on se, että ne oli mieleiset. Vielä pitäisi löytää joku hetulapaita, hame tai huivi. Eli saronki tai rantakaftaani on hakusassa. Varmaan pitäisi löytää sellainen, jossa on sinistä...
Hups, ehdin haukata toripullasta ennen kuvaamista ;)
Mökillä aika kului kyllä tosi nopeaan. Siellä oli mun veljen ihanat lapset, ja heidän kanssaan ei kyllä ole tekemisen puutetta! Syötiin grilliruokaa ja nautittiin auringosta. Pappa (mun isä) oli ostanut lapsille kahluualtaan, ja siellä pikkuiset polskutteli ja piti hauskaa.
Kotiin tultua mun oli pakko ottaa pikku päikkärit. Aika uuvuttavaa oli se vauhti ja vilinä!

Kommentit

 1. Etsivä löytää;)
  Ihanaa, aurinkoista kesäviikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, etsivä löysi :)
   Aurinkoa ja lepoa sinullekin!

   Poista
 2. Voi biksujen ja uimapuvun etsiminen on kyllä kertakaikkisen kammottavaa ja siihen menee aikaa vaikka kuinka. Hienoa että löytyi :)
  Aurinkoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, totta puhut. Niiden osto on k a ma l a a!
   Aurinkoa ja iloa!

   Poista
 3. Mun bikinijuna meni jo :). Ei vaan kärsi enää katsoa itseään biksut päällä.
  Ja uikkarikin on ihan siinä kinttaalla. Ei muuten, mutta golfkenttärusketus näyttää aika koomiselta, jos yllä on jotain vähemmän kuin hihaton paita, hame tai sortsit ja nilkkasukat... Sääret on ruskeat sukkien yläreunasta hameen alareunaan ja loppu on vitivalkoista. Ja sama koskee käsivarsia. Yritä siinä sitten olla vakuuttava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jees, ymmärrän bikinien ja golfrusketuksen yhteensovittamisen vaikeuden ;)
   Itse en näytä sen paremmalta biksuissa, vaikkei sellaisia rusketusraitoja olekaan!

   Poista

Lähetä kommentti