Hamepäivä

Tänään oli niin hamefiilis kun vaan olla ja voi! Johtuu varmaankin keväästä :) 
Enkä anna sateen nyt haitata yhtään!
Cosin nätti hame
Mua kyllä harmittaa, kun yksi tosi kiva työkaveri vaihtaa toiseen työpaikkaan. Ko henkilö on ollut iso tuki ja tärkeä "opettaja" tämän vuoden ajan, kun olen nykyisessä paikassa ollut. Miten sellaista ihmistä kiitetään?
hups, kukat pitäisi varmaan heivata mäkeen...
Käykö tässä niin kuin yleensäkin? Ensin ollaan tosi läheisiä työkavereiden kanssa. Tekemisissähän ollaan joka päivä. Istutaan nokakkain ja suunnitellaan yhdessä, saadaan aikaan hienoja juttuja  ja harmitellaan yhdessä vastoinkäymisiä. Sitten toinen kertoo vaihtavansa työpaikkaa. Sitten vähän itketään ja halitaan... ja sanotaan että pidetään yhteyttä. Ja yleensä se yhteydenpito jää kevyeksi. Eihän sitä enää ehdi. uudet kiireet, uudet projektit ja uudet murheet...
Muttei se silti tarkoita sitä, että unohtaisi. Mutta se tiivis yhteydenpito jää... kai se on sitä elämää?

Anyways, hame on kuitenkin kiva työvaate! Nyt töihin! Ja Blake Shelton soimaan spotifysta.

Kommentit

 1. Tiedän ton tunteen, kun joku mukava ihminen lähtee. Meiltä lähti juuri kanssa yks. On se ikävää, vaikka iloitseekin toisen puolesta jostain uudesta. Nyyh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kurjaa se on. Mutta minkäs teet?!? Ja toisaalta, olen iloinen hänen puolestaan! Pitää mennä eteenpäin silloin kun aika on :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos :) Tykkään kyllä kovasti!

   Poista
 3. Ei se yhtä tiivistä se yhteydenpito ole, mutta kyllä ne ihmiset jäävät siihen viereen. Heidän kanssaan mennään after workille ja nauretaan kuten aina ennenkin, vedet silmissä samoille jutuillekin vielä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut, jälleen kerran. Entisiä työkavereita on tosi kiva nähdä! Ja niiden kanssa on kyllä aina tosi hauskaa :)

   Poista

Lähetä kommentti