Kesäinen sunnuntai

Lenkki. Mikää ihana syy lähteä ulos nauttimaan kesästä! Ylämäkeä, alamäkeä, rantaa ja metsää. Mieletön olo! Aamulla käytiin vain 5km, kun miehen tennisharkat on tässä päivällä. Illalla käydään vielä toisella lenkillä. Pitää kerätä energiaa tulevaan työviikkoon ;)
juu, mulla on lyhyet varpaat...varsinkin silloin kun niitä marnistaa :)
Ai niin, onhan meillä uusi kotikin! Saadaan avaimet heti juhannuksen jälkeen, joten meillä on vajaa viikko aikaa kantaa tavarat hushollista toiseen. Remonttia ei ehditä tehdä siihen ennen muuttoa, muttei se haittaa. Tehdään se sitten elo-syyskuussa.
(ja voi jee minkälainen välittäjä oli taas..mä voisin oikeasti kirjoittaa kirjan huono vs hyvä välittäjä. Käsittämätön kokemus, jälleen kerran! huh...)

Asuntoa on "rempattu" ajan saatossa...tämä tarkoittaa siis sitä, että pinnat on 10-20 vuotta vanhat. Eli kaikki menee uusiksi, ja taitaapa yksi seinäkin kaatua! Uusi koti on hiukan kauempana keskustasta, kun mitä nykyinen on, muttei haittaa. Olen oikealla puolella kaupunkia työpaikkaan nähden ja lisäksi iso plussa saunasta ja kivasta rivaripihasta!
Vähän piti vahvistaa ääriviivoja, kun alkuperäinen kuva oli niin HUONO
Hieman haastetta tuo se, että remontti tehdään siinä asuen, mutta on me tehty niin ennenkin, joten onnistunee. Nyt sitten kesä lukemistona onkin kaikki sisustusluettelot, saunaesitteet, lattiaesitteet ja värikartat! (hah, ihan kun olisin valkoisesta luopumassa...en ihan usko!)

osa mun kauluspaidoista... ehkä voisin vähentää näitä?!?
Päätin muuten, että ennen muuttoa hankkiudun eroon puolesta mun vaatteista. Pakko. En aio roudata ns turhia vaateita enää paikasta a paikkaan b. Espanjan matkan ajaksi otetaan kirpparipöytä, ja tytär saa sen hoitaakseen.
Mukavaa sunnuntain jatkoa kaikille!

Kommentit

 1. Onnea uudelle kodille. Hauska päästä suunnittelemaan uutta. Ja kivalta näyttää pohjapiirros. Toimivalta.
  Kivaa sunnuntaipäivän jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tosi kiva suunnitella, ja ihan ajan kanssa :)

   Poista
 2. Ihana kesäkuva... Niin ja onnea oikein kovasti uudesta kodista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voikukatkin voivat olla kauniita :) Ja kiitos onnitteluista!

   Poista
 3. Voi onnea uudesta kodista! Kivan ja toimivan oloinen pohjapiirros!
  Kivaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! Pohja ok, vähän harmittaa vaatehuoneen puuttuminen...mutta kaikkea ei voi sada!
   Kivaa viikkoa sinulle myös!

   Poista
 4. Onnea uuteen kotiin! Se on rempan jälkeen varmasti tosi ihana. Aina silloin tällöin tulee sellainen olo, että olisi kiva vähän rempata, mutta toistaiseksi se on jäänyt. Varsinaista tarvetta kun siihen ei ole... Mutta tuo vaatteiden karsiminen, vitsi se on mukavaa ja siitä tulee hyvä olo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos. Onnea vähän tarvitaankin, silllä koko kylppäri-systeemi on purettava. Siellä on vähän kosteusvauriota...heh. Noh, siitä tulee sitten entistä ehompi!
   Juu, nyt lähtee vaatetta kiertoon :) Ei jaksa enää roudata niitä paikasta toiseen... jos ei käytä, niin ei käytä...

   Poista
 5. Täältäpä löytyi kiva blogi! Kiitos, olit liittynyt lukijakseni :) Teen samoin! Onnea uuteen kotiin :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti