Lähtö lähenee...

Lähtö on lähellä! Enää reilu viikko ja sitten mennään.
8 hengen porukka lähtee kohti Espanjaa. Kiva talo vuokrattu meren rannalta. Mini-ihmisiä on mukana 2, joten uima-allas oli pakollinen. Samoin ilmastointi. Eihän siitä tulisi muuten mitään. Samoin kauppa ja leipomokin on lähellä, niin ei tule nälkä! Eiköhän me pärjätä mainiosti viikko!
Varmaan pitäisi jonkinmoiset bikinit hommata. Huh. Ei ole mielihommaa niiden ostaminen. Ja ehkäpä osto ei suju yhtä helposti kuin 4-vuotiaalle uikkarin hankkiminen?!? Ainakin kuvissa biksut näyttää hirveen pieniltä?!? ;)
H&M
Taidanpa ostaa siihen päälle jonkinmoisen sarongin. On sitten vähemmän sitä kalpeaa ihoa näkyvissä. :)  No joo, biksut on lauantaina käytävä "jostakin"... veikkaanpa Lindex tai H&M. Ne on mulle ihan riittävät.

Kommentit

 1. Onpa sinulla jotain kivaa tiedossa... ja lämmintä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuota lomaa on kuules suunniteltu ja odotettu hartaasti. Kiva, kiva! :)

   Poista
 2. Vitsit miten kivalta kuulostaa :). Ihan kateeksi käy, mutta hyvällä vaan.
  Bikineistä tosin meikäläisen on turha enää haaveilla. Ei kestä päivänvaloa. Etenkään etelän kirkasta sellaista :)

  Ihanaa matkaa! (Ja oon käynyt täällä lukemassa sun juttuja ja ihailemassa sitä, miten freesiltä näytät kaikissa kuvissa, mutta kommentointi on vielä jäänyt elämän jalkoihin. Vaan kyllä se tästä taas)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kivaa kyllä onkin lähteä! Mä niiiin odotan tuota matkaa :)
   Heh, eipä kroppa oikeasti kestäisi biksuja, mutta aidattu suojainen piha, ja pelkkiä perheenjäseniä ympärillä... ei haittaa.
   Kiitokset sanan "freesi" käytöstä! Fiilis ei ole sellainen ollenkaan! Onneksi puhelimella tulee vain huonoresoluutioisia kuvia :D Armollista!

   Poista
 3. Upeaa ja rentoa reissua! Bikinit - hämärästi muistan niitä joskus itsekin käyttäneeni;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edellisen kerran on tainnut bikinit olla joskus 5-6 vuotta sitten... Minne lie hävinneet :)

   Poista
 4. Hei, kerrothan fiilikset talosta, olemme suunnittelemassa matkaa vuoden kuluttua, meilläkin on tarve isolle talolle uima-altaan kera :)
  Mukavaa ja rentouttavaa matkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, raportoin kyllä! Ainakin varaus yms meni helposti, ja nyt rahat on vuokraajan tilillä. Toivottavasti talokin on siellä ja saadaan avaimet sinne asuntoon kun sinne mennään! :)

   Poista

Lähetä kommentti