Lyhyt viikko

Jotenkin vasta tänään tajusin, että tämä viikko onkin lyhyt! Torstai ei ole työpäivä, mutta joudun kyllä perjantaina menemään töihin. Siellä on kyllä hiljaista, mikä on ihan loistava juttu! Saa tehdä töitä rauhassa, eikä ole  y h t ä ä n  palaveria!
vettä ja viinimarjoja... jostakin palaverista...
Helatorstai kuuluu niihin pyhäpäiviin jotka on "vaan kivoja vapaapäiviä". Siihen ei ainakaan minun lapsuudenkodissa liittynyt mitään ihmeellisempiä tapoja. Joten eipä ole mitään tapoja, joita tulisi siirrettyä omille lapsille. Mutta eikös helatorstai ja helluntai kuitenkin ole kirkkopyhinä tärkeitä? 
Fiksu ajatus! Kauppalehti 28.5.2014
Harmillisen kylmäksi meni sää. Toisaalta, olihan tässä jo toukokuulle paljon aurinkoa ja lämpöä. Ja nyt on mahtava tilaisuus nauttia luonnon vihreydestä.Toivotaan vaan ettei sada! Pääsee ulkoilemaan.
Kummipojan viimekertaisia leikkejä ;) meidän lasten vanhoilla leluilla!
Ehkäpä viikonloppuna voisi mennä elokuviin. The Grand Budapest Hotel on vielä näkemättä. Ja Ihanan Ystävän kanssa voisi käydä kahvilla ja parannella maailmaa jonkin aikaa. Sillä poloisella on ollut aika rankka kevät...
Mukavaa loppuviikkoa kaikille!

Kommentit

 1. Oi, olisikin tiedossa hiljainen perjantai, mutta hieman pelkään, että meillä toisten vapaa aiheuttaa vielä lisäkiirettä itselle. Ei kyllä tule itsellekään mitään muistoa tapaa viettää näitä pyhiä :) Toivotaan, ettei tule ihan täysillä vettä niskaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on niin paljon ihmisiä pois, että luulen ettei tartte pitää mitään kiirettä... Tai noh, yks "paniikkijuttu" pitää selvittää, mutta siihen tarvitseekin vaan rauhaa ja aikaa. :)
   Ja vettä on tullut koko piiiiitkän päivän :(

   Poista
 2. Meillä perjantai on semmoinen: Tyyntä myrskyn edellä, joka sitten puhkeaa maanantaina töissä. Noh, ainakin saan kaiken kuosiin ja järjestykseen ennen sitä maanantain kauhua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eeh, maanantaita minäkin jännityksellä odotan... yritän perjantaina saada hommat kasaan!

   Poista

Lähetä kommentti