uudet tennarit!

Mä jätin mun 2 vuotta vanhat tennarit Hongkongiin. Varmistin sillä sen tosiasian, että ostan uudet! Ja nyt se on tehty. Hyvä minä!

Tennarit on kyllä mainiot kengät. Ne sopii niin monien vaatteiden kanssa. Ja niissä on hyvä kävellä. Alussa ne vähän saattaa tuntua jotenkin liian uusilta, eli ne hankaa! Mutta sitten kun ne on muotoutuneet jalan mukaan, ne onkin ihan ykköskengät.
Valkoiset oli pakko saada. Koska mun mielestä valkoinen on just SE oikea väri tennareissa. Valkoisten kenkien huono puoli on tietenkin se, että lika näkyy. Nyt ajattelin olla fiksu (?) ja spreijata niihin suoja-aineen. Toivottavasti säilyvät edes hiukan siistimpänä.

No tulihan sitten ostettua vähän raitaakin! En vaan voinut vastustaa. Nätti neule, ja hintaa vain 19,95. Ja tämä sopii mainiosti vaikkapa Cosin tummansinisen hameen kanssa!
Raitaa ja valkoista. Voiko kesäisempää olla? :)

Kommentit

 1. Tennarit ja raita ovat kuin paita ja peppu! Itsellä olisi myös edessä uusien tennarien osto - en vain saa päätettyä, otanko mustat vai valkoiset. Vaikka valkoinen onkin se tennarien kuningatarväri, niin homssantuu-ladylle saattaisi se musta kuitenkin olla viisaampi valinta;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minäkin kaupassa kokeilin vaikka minkä värisiä.... ja otin sitten valkoiset. Haluaisin myös harmaat ja punaiset, ja ehkäpä farkunsinisetkin. Ja oli siellä tosi kivat pinkit ja vihreät... :)
   Mutta ostin siis turvallisesti valkoiset!

   Poista
 2. Tennarti ja sini-valkoinen raita ovat kyllä ihanan fressi ja kaikin puolin toimiva yhdistelmä! Tykkään. Minulla olisi kanssa uusien osto edessä, valkoisia etsitään siis täälläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raikas ja helppo yhdistelmä! Valkoiset tennarit on pop! :)

   Poista
 3. Ihania ostoksia, kyllä valkoiset tennarit ovat vaan niin kivat :) Tuo on muuten oikein hyvä taktiikka, että heittää vanhat roskiin, tulee ainakin sitten varmasti hankittua uudet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoiset on parhaat!!
   Ei mun tule ostettua uusia jos en heitä vanhoja ensin pois :)

   Poista

Lähetä kommentti