Höh - sadepäivä

Koska on harmaa sadepäivä, päätin piristää itseäni vaatteilla. Tykkään hurjasti valkoisista kauluspaidoista (ylläri? - no ei!) yhdistettynä mustaan leveähelmaiseen hameeseen. Kumpiakin löytyy useampi kappale vaatehuoneesta, joten eipä tarvinnut muuta kuin valita sopiva combo ja silittää ne!
mekko: sOliver , bleiseri:Mexx

Siisti ja "turvallinen" asu (olisi) heti valmiina! Saran eilinen postaus antoi hyvän inspiksen tämän päivän vaatetukseen. Paitsi että ei se ihan näin mennyt... Silitin kyllä paidan, joo- Mutta just siinä hameessa, jonka olisin halunnut laittaa olikin tahra. No eihän sitä sitten voinut pistää. Suunnitelmat meni uusiksi. Onneksi kaapista löytyi "helppo mekko". Ja sillä sitten liikenteeseen.

Saa nähdä viiitsiikö illalla enää lähteä lenkille. Mies kyllä uhkasi, että lähdetään. (Mutten kyllä mene, jos vettä tulee kaatamalla ) Toisalta, ulkona on kuitenkin kesäistä ja vihreää. Ja se on varsin piristävä asia!
Mä näytän muuten ihan messuemännältä?!?
Jos lenkki ei houkuta, niin voisin tietenkin aloittaa pakkaamisen? Siis kun siihen muuttoon ei enää ole kuin reilu viikko. Ja en ole vielä laittanut tikkua ristiin ko asian puolesta. En vaan ole jotenkin jaksanut... Tai noh, vietiinhän me kirppikselle tavaraa. Mutta muuten en ole kyllä tehnyt yhtään mitään... Varmaankin pitäisi?!?
Taidanpa sittenkin valita sen lenkin...

Kommentit

 1. Eikö olekin jännä, että usein illalla päättää, että huomenna mä NIIN pukeudun tähän ja tähän. Aamulla kiireessä sitten alkaa etsimään kaapistaan ihan jotain muuta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silleen käy kyllä tosi usein! Onneksi en ole ainoa :)

   Poista
 2. Messuemäntä :) Juuri ajattelin, että onpas ihanan pirteä asu. Tuo mekko on tos nätti.
  Ja miten totta se onkaan, että illalla saattaa ajatella, että huomenna nuo ja nuo vaatteet ja sitten ei menekään ihan putkeen. Tapahtuu varsin usein :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä mekko saa aina kehuja, ja tykkään kyllä kovasti tästä!
   Ei ne illalla tehdyt suunnitelmat vaan aina toteudu...ei voi mitään :)

   Poista
 3. Tästäkin asusta voin todeta, että voisin meilelläni pukeutua tähänkin asuun itse eli upea asu siis ;) toisin mä ajattelisin varmasti sama asu päällä messuemännän sijaan, että näytän ihan pankkivirkailijalta. Kaipaisin ainaisten mustien kotelomekkojeni rinnalle tuommoista, missä olisi alalaidassa hieman väriä. Mä jätin lenkin väliin, kun koko päivän on tullut vettä kaatamalla, toivottavasti huomenna olisi vähän taukoa sateessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin viime kesänä tosi pitkään ostanko tän mekon, kun siinä on nuo raidat. Mutta olen kyllä todennut että nappi ostos. Nyt olen yrittänyt samantyyppistä metsästä...vaan ei löydy :(
   Vaatteiden perusteella näytän perus toimistotätiltä ;)

   Poista
 4. Ihana asu! Tykkään, kelpaisi ehdottomasti itsellenikin siis. En tosin messuemäntää ajatellut, vaan enemmänkin virkanaista tai tätä omaa alaani rahoituspuolella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään ihan mielettömästi tästä mekosta. Mies sanoi että näytän lentoemännältä... Noh, jonkinmoinen täti-ihminen kuitenkin :)

   Poista
 5. Messuemäntä heh:) hyvä asu! Tykkään tosta mekon alaraidoituksesta, antaa pirtsakan säväyksen. Mukavaa viikonloppua ja tsemppiä pakkaus hommiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Muistan kun alussa ujostelin, että mekossa on liikaa värejä... no ei muuten olekaan!
   Kivaa viikonloppua myös sinulle...koitetaan pakkailla - huh!

   Poista
 6. Kaunis mekko ja sopii upeasti sinulle ! Hih, kaikenlaista voi sattua kun on suunnitellut asun valmiiksi ;)

  Kivaa viikonloppua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuo mekko kerää kyllä aina kehuja töissä :)
   Juu, ei ihan helppoa tämä vaatteiden valitseminen ;)
   Viikonloppuja sinnekin!

   Poista

Lähetä kommentti