Keskiviikko ja koulutusta

Tänään oli töissä koulutuspäivä (liittyy tämän kesän yhteen projektiin) ja iltapäivällä oli kampaaja (joka oli ehdottoman pakollinen, kun harmaa tyvikasvu oli  k a r m a i s e v a!!)
Väsyneenä työpäivän jälkeen..huh
Päällä oli helpoista helpoimmat housut, joustavat ja vahapintaiset. Jalassa leoläpsyttimet ja vielä rento paita. Eihän sitä muuta tarvinnutkaan?
Olin muuten viime kesänä heinäkuun töissä (kun vaihdoin työpaikkaa=ei kesälomaa) ja olen tämänkin heinäkuun töissä (se projekti) Joten luulenpa, että ensi kesänä saattaisin ehkä haluta pitää loman silloin kun "kaikki muutkin". Toisaalta, töissä on kyllä ihanan rauhallista silloin... who knows...
paita Esprit, pitsipaita Cream
Huomenna alkaisi täällä meillä "Sataman yö"-tapahtuma. Taidan kuitenkin jättää tällä(kin) kertaa väliin kun sää ei näytä suosivan. Ja minua ei oikein kiinnosta paleleminen ja kastuminen illan viiletessä. Huh. Mutta olisi siellä kyllä ihan hyviä esiintyjiä!
Kampaajalla käynnin jälkeen - onnellinen fiilis!
Hiusten uusi väri - nätti, eikös?
Aurinko paistoi tosi hienosti, joten tulihan sitä käytyä vielä lenkilläkin. Nyt voisi vaikkapa syödä jotain?!? :) Hauskaa keskiviikon jatkoa kaikille.

Kommentit

 1. Kauniit hiukset! Itse tykkäisin pitää loman vasta heinäkuun puolenvälin jälkeen - mutta aina se ei ole mahdollista, kun muutkin perheenjäsenet täytyy ottaa huomioon. Ja välillä työtilannekin;)
  Kivaa loppuviikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Meillä olisi kaikkien hiljaisinta heinäkuussa ja elokuun alussa. Siinä olisi paras pitää loma.
   Kivaa tulevaa viikonloppua, huomenna on jo perjantai!

   Poista
 2. Oi kun kaunis malli ja värjäys hiuksissa! Ihana! Minulla on elokuussa loma, mielellänikin aloitan vasta heinäkuun puolen välin jälkeen jos se on mahdollista. Tänä vuonna onnistui yksi viikko heinäkuulle ja elokuun loppu sitten. Joskin en valita. joustan mielelläni naimisiin menevän työntekijän puolesta, niin hänkin teki viime vuonna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään kovasti itsekin!
   Se onkin kiva kun voi tarvittaessa sumplia lomia niin että kaikille olisi mahdollisimman sopiva pätkä. :)

   Poista
 3. Ihana asu, tykkään valtavasti ja voisin hyvin kuvitella samanlaisen asun itseni päällä :) Myös kauniit hiukset <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Tuo paita on yllättävän kiva...vaikka onkin läpinäkyvä :)

   Poista

Lähetä kommentti