Tavallista lauantaita

Aamusella käytiin (taas) ajelemassa maaseudulla katselemassa porkkanankasvatuspaikkaa... Aika kiva (vanha!!) talo löytyi, jossa on muutama hehtaari peltoa. Olisiko se nyt tämä? Tai sitten himmaillaan vielä vähän sen kanssa, ja hoietaan tämä kotimuutto nyt ensin alta pois. 
Kuvat Google Mpsista...
Tulipa nettisurffailtua vähän lasituksia siihen uuteen rivariasuntoon/kotiin. Siinä on kiva piha, ja sen käyttöä voisi vielä jatkaa ja tehostaa, kun tekisi kesähuoneen/lasitetun terassin. Olisi muuten tosi hienoa, kun siihen laittaisi vielä sisustustakan ja infrapunalämmittimetkin syksyksi.;)
Kaupungillakin tuli käytyä, ja ostin itselleni kesämekon, raidallisen sellaisen. Trikoota, Lindexin H&W-mallsitosta. Ok hinta kelpo mekosta. Hameosa on tarpeeksi pitkä, ja malli mukava päällä. Kait sitä voisi pitää töissä ja jossakin happeingeissä. Ihan yes, mun mielestä. Ja ostinpa mustan, helmikoristeisen topin, -50%.
S.Oliver, -50%, hintaa taisi jäädä 25 eur. Ei paha!
Eikä tässä vielä kaikki... ostin myös kengät. Töihin.
Clarks, -30%, Sokkarilta

Ne oli alennuksessa, joten mukaan piti napata. Väri varsin neutraali, ja käy mekkojen ja tiettyjen housujen kanssa. Kengät on minun mielestä tosi kauniit... ja kuitenkin kivasti erilaiset. Olisi ollut mustatkin, mutta niissä niitit korostui ehkäpä liikaakin?
Mahtavia hedelmiä ja vihanneksia kaupoissa. Ihania makuja - nam!
Jos illalla ei sada, niin saatetaan sittenkin käydä Sataman yössä. Siellä olisi tänään itse J Karjalainen. En sitten tiedä mennäänkö alueelle, vai jäädäänkö johonkin rantaan istuskelemaan ja kuutelemaan. Katsotaan nyt mitä tässä vielä keksii... Mukavaa viikonlopunjatkoa!

Kommentit

 1. Oi nuo kengät ovat ihanat! Niin herkut.

  VastaaPoista
 2. Voi miten kivoja ostoksia olet tehnyt! Tykkään kaikista :) Kivaa iltaa sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä ostoksia, kyllä. Ja kaikille on käyttöä.
   Juha Tapio tsekattu - ei jaksettu enää J:tä jäädä kuuntelemaan, oli niin kylmäkin! Hrrr...

   Poista
 3. Moi, jollet ole vielä vastannut 5x5-haasteeseen, sinut on nyt haastettu (blogissa lisätietoa)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jahas ,jahas! Pitääpä käydä kurkkaamassa! Kiitokset :)

   Poista
 4. Kiva malli tuossa raitamekossa ja topin helmikoristeinen kaula-aukko aivan ihana. Hyviä ostoksia.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti