Ensi viikolla hoidettava

En ole muuten kuuteen(!!!) viikkoon käynyt kampaajalla... Homma hoidettava heti alkuviikosta. Tai muuten siirryn pipo-huivi-linjalle.
pipo on oikesti mun pojan, ostettu Muji.
Enkä ole vieläkään löytänyt uutta "omaa" kampaajaa, kun edellinen vakkari muutti huhtikuussa toiselle paikkakunnalle. Seilaan siis epämääräisesti tutussa kampaamossa eri henkilöiden käsiteltävänä. Ja ihan hyvää jälkeä tekevät, joo. Mutta kukaan ei vielä ole tuntunut "omalta". Tiedättehän mitä tarkoitan? En uskalla antaa tuntemattomalle henkilölle vapaita käsiä hiukseini suhteen. Eli aikalailla mennään samalla mallilla vielä...
keksit purkitettuna
Anyways. Tänään jatkan uudella kameralla harjoittelua. Eihän se muuten tule tutuksi. Onneksi on hyvät ja perusteelliset ohjeet, joihin voi palata aina kun tulee ihmetyksen aihetta. Ja voi pojat, sitä muuten on! Aamulla sainkin harjoitella monta monituista tuntia ihan rauhassa, sillä mun Mies on perinteisesti sunnuntaisin tennispalloa hakkaamassa :)
uunista ulos...
No pitihän sitä vähän leipoa sunnuntain kunniaksi. kaapissa ei ollut "mitään"...joten leipomus on sitten nostalginen ja perinteinen. Kyllä nämäkin uppoaa kahvin kanssa!
Kaurarusinakeksit
Kivaa sunnuntaita kaikille!

Kommentit

 1. Hei! Kokeilepas Kampaamo Peili ja siellä Petra. Voin suositella. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Mut on helppo puhua tällaisess ympäri, tein jo varauksen! :D

   Poista
 2. Oi tuo on kamalaa jos ei sitä oma kampaajaa ole löytynyt! Seilasin itsekin häiden alla miettien omaa paikkaani. Kampauksen teki ihana kampaaja, mutta ei kuitenkaan se omani. Oma löytyi sen jälkeen onneksi, toivottavasti sielläkin.

  Kivaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta! Ja mun on kuitenkin pakko käydä 4-5 viikon välein... Keskiviikkona olen jo hiukan viisaampi! :)
   Mukavaa lomanjatkoa teille!

   Poista

Lähetä kommentti