vähän bilefiilistä...

Aamun (ja eilisen illankin) vähän stressasin. Sellaista normaalia, pientä "naisten" stressiä, tiedättehän; mitä laitan illalla päälle?!? Tänään oli nimittäin terassikauden päättäjäiset. Ne järjesti mun ihana työkaveri. <3
Kummat laittaisin?!? Hmmmm....
Ne sattuikin hienosti tähän viikonloppuun, kun täällä meillä oli Valon kaupunki 2014-tapahtuma.
tämä kuvan on ottanut Juhana Konttinen, jonka muitakin kuvia löytyy Valon kaupunki sivuilta
Lainaus tapahtuman sivuilta: Valon kaupunki -hanke on yksi kaupungin strateginen kehittämishanke, jolla on luotu Jyväskylästä Suomen paras taajamavalaistuksen oivaltaja. Valaistukseen panostamalla luodaan viihtyisä elin- ja toimintaympäristö alueen asukkaille, yrityksille ja tänne tuleville turisteille.
Juhlien emäntä toivoi kutsussa, että jos on ajatuksissa tuoda tuliaisia, ne olisi jotain syötävää (tai juotavaa). Tämän ratkaisin itselleni perinteisesti, eli leivoin focacciaa, peltileipää, litteää leipää. Siitä yleensä kaikki pitävät ja se on helppo, nopea ja kiva tehdä. Tänään päälle tuli ihan rosmariinia, sormisuolaa  ja oliiveja.

Ja tietenkin runsaasti oliiviöljyä. Vielä piti keksiä miten leivän pakkaisi nätisiti?? Noh, en muuta keksinyt, kuin sitoa narua leivän ympärille ja siihen nippu rosmariinin oksia. Kiva siitä tuli niinkin:)
Ja takaisin siis ongelmaan...Eli mitä päälle?
 Päädyin jälleen vahapintaisiin housuihin ja mustaan paitaan. Helppo ratkaisu, ja näissä oli iisi olla ja liikkua. Hopeinen koru toi vähän bilefiilistä muuten niin synkän väriseen asuun.
Onneksi sää parani eilisestä huomattavasti. Mukavaa viikonloppua kaikille!

Kommentit

 1. Herkullinen foccaccia - ja tyylikäs rouva. Minä en ole vielä noita vahapintaisia housuja uskaltanut ostaa mutta kovasti kutkuttaisi - niin älyttömän hyviltä ne näyttävät nytkin päälläsi!
  Kivaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Focaccia on niin hyvää, nam!
   Ostin vahapintaiset housut jokus viime syksynä ( H&M) kun en "uskaltanut" kalliita ostaa kun en yhtään tiennyt tuleeko niitä pidettyä vai ei. Kivat nämä on jalassa, ja ne käy mun mielestä hyvin juhliin ja töihinkin, kun oikealla tavalla asustaa :)
   Osta, osta, suosittelen!!

   Poista
 2. Voi miksi en vieläkään ole tehnyt tuota herkullista peltileipää itse. Kiitos inspiraatiosta :). Tyylikäs asu ja tosi kivan mallinen tuo paita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla tuota leipää! Se on tosi hyvä ja helppo jos tarvitsee tehdä jotain esim illanistujaisiin, tai jos haluaa vaikkapa keiton kanssa tuoretta leipää.
   Kiitos, tuo paita on luottopaita silloin kun en ollenkaan tiedä mitä laittaisin päälle. :)

   Poista
 3. Olisiko sinulla antaa reseptiä tuohon leipään. Täällä leivotaan tänäänkin sämpylää ja joskus olisi kiva kokeilla tuota peltileipääkin.
  Ihania korkkareita sinulla. Mulla on pitkään ollu jo ihan perusavokkaiden metsästys päällä mut ei tahdo löytyä mistään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitan reseptintynkää uudelleen jakoon tänään tai huomenna. Se löytyy myös vanhasta postauksesta täältä: http://annunelamauusiksi.blogspot.fi/2012/03/mika-ihana-leipa-focaccia.html
   Ei mulla sitten enempää korkkareita olekaan!! Olen aito baltsuihminen ;)

   Poista
 4. Kiva idea tuo focaccia - leipä! niin ja hyvän asukokonaisuuden valitsit.
  Vahapintaiset farkut näyttävät makeilta - minullakin ne ovat hankintalistalla!

  Kivaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Mä en kovin paljoa tee suolaisia piirakoita, mutta leipää leivon sitten senkin edestä. Ja yleensä se uppoaa hyvin syöjiin.
   Vahapintaiset housut korvaa mun nahkahousukaipuuta...;) En raaski ostaa nahkapöksyjä, kun pelkään että ne jää pitämättä! (Ja sitten pelkään että näytän niissä wannabe-nuorelta... ja sitä en halua!)

   Poista
 5. Hyvän näköinen asu hyvännäköisen mallin päällä. Eikä leipäkään pahalta näytä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos :) Leipä ainakin oli hyvää :)

   Poista
 6. Ihana asu sinulle lopulta löytyi. Voi meitä naisia, aina meillä on sama ongelma ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, perusmusta on aina hyvä! Ja ongelmat on "hirrrrveitä" ;)

   Poista

Lähetä kommentti