vähän harmaa päivä

Taivas oli aika harmaa aamulla kun nousin. Ja lunta oli taas syyshortensioiden päällä. Onneksi se oli sulanut kotiin tullessa!
Päivä oli ihan perustoimistopäivä. Palavereja ja palavereja ja päälle liikaa tekemistä ja aivan liian vähän aikaa. (varmasti kaikille aika tuttua?!?) Täytyy sanoa, että välillä riittämättömyyden tunne on lähes käsinkosketeltava. Miten voi priorisoida jo priorisoituja asioita? No joo... keskiviikot tuntuu joskus vähän pitkiltä....
Ehkäpä pitkältä tuntuneeseen päivään vaikutti myös huonosti nukuttu yö? Yö oli hurjan vilkas unien puolesta. Unissa oli juoni ja asiaankuuluvasti painostava tunnelma ja hirmuinen kiire koko ajan...huh, vieläkin puistattaa...
 - - -
Tuossa katselin sivupalkissa olevaa vuodelle 2014 asetettuja unelmia ja tavoitteita ja tajusin, että tuon uuden urheilujutun varmaan "suoritan" ensi viikolla. Meillä on täällä Laajavuoren Laajikseen avattu Seikkailupuisto, johon minulla ja meidän tytöllä on aikomus mennä tutustumaan. Tosi moni on kehunut köysipuistoa ja sen aktiviteetteja paljon. Siellä on lukemani (ja kuulemani) mukaan tasoltaan erilaisia ratoja. Hauskaa, kun voi tehdä jotain erilaista ja uutta. Haastetta ja hikeä siis tiedossa :) Kiva, kiva!!!
Miten ihmeessä tuo lämpötila putosi alle 10... Miten siihen osaa sopeutua? Ehkäpä pitäisi jo vaihtaa balleriinat nilkkureihin! Tsemppiä kaikille huomiseen, sen jälkeen onkin jo perjantai! Jess!

Kommentit

 1. Täällä kans oli aamulla lunta...Huh. Äkkiä se ilma kylmenee... Kivaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, en halua lunta ainakaan vielä! Huomenna onkin perjantai, Jippii! :)

   Poista
 2. Täällä ei sentään ole lunta, mutta lämpötila oli aamupäivällä vain +2 astetta. Nilkkurit laitoin jo jalkaan kun ulos lähdin. Mukavaa päivää sinne Seikkailupuistoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylmyys on kyllä ikävä. Toki, siihen voi (onneksi) vaikuttaa pukeutumisella :)

   Poista
 3. Meillä aina töissä keskiviikkona iltapäivällä muistutetaan toisiamme "We are over the hump already". Juontaa juurensa tähän kuvaan, viikon puoliväli ohitettu: http://www.hellocrazy.com/reserved/cards/200410250839070.midweek3.jpg

  Kivaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, tuo kuva on tosi hauska!! Ja niin totta! :)

   Poista
 4. Täällä on ollut tällä viikolla miinuksen puolella ja tänään jopa satoi lunta. Mää en ole vielä valmiina talveen enkä kyllä sateiseen syksyynkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin, kylmä ei ole kiva, eikä kyllä sadekaan... Onneksi tänään on ollut kiva sää. Pääsi kivasti lenkillekin!

   Poista
 5. Kyllä tekee vaikeaa laittaa jo pelkästään sukat jalkaan! :/

  VastaaPoista

Lähetä kommentti