Ajatuksia onnesta ja ilosta

Minulla on tapana kerätä erilaisia ajatuksia milloin mistäkin. Jos vaikkapa luen kirjaa, ja siellä on kaunis ajatus, kirjoitan sen johonkin vihonreunaan, tai useimmiten nykyään nappaan siitä kuvan kännykällä. Samoin teen kampaajallakin, tai kahvilassa lehtiä lukiessa. Keräilen kivoja lauseita, joissa on ajatus. Mutten mitenkään järjestelmällisesti kerää niitä tiettyyn vihkoon, tiedostoon  tai paikkaan. Niitä on milloin missäkin.
Onnea on sienisaalis aurinkoisena lokakuun päivänä
Tässä on pieni kokoelma ajatuksia onnesta ja ilosta, olkaa hyvä!

“If you want to be happy, be.” ~Leo Tolstoy

“For every minute you are angry, you lose sixty seconds of happiness." Author unknown


“One of the secrets of a happy life is continuous small treats.” ~Iris Murdoch

“Doing what you like is freedom. Liking what you do is happiness.” ~Frank Tyger
Näpit oli jäässä kun näitä keräilin...kohmeessa olivat mokomat!
“One small positive thought in the morning can change your whole day.” ~Unknown

“Saying yes to happiness means learning to say no to things and people that stress you out.” ~Thelma Davis

“To be kind to all, to like many and love a few, to be needed and wanted by those we love, is certainly the nearest we can come to happiness.” ~Mary Stuart 

Ja ihanaa tulevaa viikonloppua kaikille! 

Kommentit

 1. Tuo on hyvä tapa, kerätä kauniita ajatuksia ja lauseita talteen. Niitä soisin itsenikin keräävän. Usein kirjaa lukiessa jää mutustelemaan hienoa ajatusta ja tunnelmaa. Lukee lausetta uudelleen ja uudelleen. Vaan ei se mieleen jää. Pieneen vihkoseen voisi niitä kerätä.
  "One small positive thought in the morning can change your whole day."
  Ihanaa tulevaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin joskus haastatteluissa saattaa olla ihan helmilauseita! työhön liittyviä inspislauseita kerään omalle ilmoitustaululle, niitä sitten välillä katselen jos tarvitsen "voimaa" johonkin.
   Minä kerään niitä tosiaan vähän sinne sun tänne... kun en ole hirveen järjestelmällinen tällaisten suhteen, niin yksi vihko ei vaan toimi. Kokeiltu on :)
   Kiitos, ja kivaa viikonloppua sinullekin!

   Poista
 2. Sitä voisi ostaa jonkun ihanan muistikirjan, ja siihen kerätä näitä ajatuksia. Eilen lueskelin hautajaisvärssyjä, ja valitsin sieltä parhaiten tilannetta kuvaavan :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kaunis ajatus, siis se että olisi yksi vihko/kirja johon niitä keräisi, mutta olen niin hosulisosuli, ettei se vaan toimi minulla... Voi ei, hauajaisvärssyt on kauniita, mutta niin kovin suruisia... aina ne tuppaa itkettämään. Voimia sinne!

   Poista
 3. Harrastan samaa, aforismit on ihania! Nämäkin todella hyviä ajatuksia. Hyvät lausahdukset toimivat kuin lääke; antavat voimaa ja energiaa elämään :)

  Löysin juuri tämän ihanan blogisi. Hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) ja tervetuloa lukijaksi!
   Sanat antaa voimaa, niin kuin sanoit.
   Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 4. Hih, mun huomion tässä postauksessa varastivat nuo mahdottoman herkulliselta näyttävät sienet =D Rakastan sieniä ja niitä syödään meillä paljon, mutta koska en itse osaa sienestää, niin joudun tyytymään torin antimiin. Koko syksy on kokkailtu kanttarelleja, mutta nyt alkoi tekemään mieli suppilovahveropastaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sienet käytiin keräämässä mökiltä. Ja oli muuuten eka kerta kun suppiksia saalistettiin! Meni vähän aikaa, ennenkun oppi näkemään ne sammaleen seassa. Sitten se alkoikin jo sujua!
   Mä just katsoin kaupassa, että 200g tuoreita suppiksia maksoi 6,95?!? Jösses! Tuohon hintaan niitä kannattaa jo vähän kohmeisin sormin kerätäkin! :)

   Poista

Lähetä kommentti