Keskellä viikkoa...

Aika kiirus viikko. Kummasti kiire lisääntyy, kun joulu ja vuodenvaihde lähestyy. En valita, mutta on pikkasen haipakkaa....
Partsi ei vielä ihan loppuun asti talvikuosissa...
Viikon ekan postauksen piti olla mekkopostaus. Ja tämän viikon ajan mun piti toteuttaa hame/mekkohaastetta. Vaan eipä se  tälläkään kertaa onnistunut. Maanantaina unohdin kuvata vaatetuksen ja tiistaina olinkin pitkiksissä liikenteessä. Että se siitä sitten!
Olkkarin seinät edelleen tasoitepinnalla... Mulla päällä COSin hauska paita :)
Mielenkiintoisia projekteja on taas alkamassa, ei voi muuta sanoa. Taas mennään osaamisen äärirajoilla, heh. Kai tämä on jonkinlaista positiivista masokismia.
Auringonvalossa hortensia on hauskan värinen!
Viime viikolla varmistui sekin, että marraskuussa pääsen naapurimaahan pienelle työmatkalle. Kiehotavaa! Eli matkustan vastavierailulle Ruotsiin, kun keväällä oli kollega tutustumassa kahden viikon ajan meihin ja meidän toimintaan. Huikea mahdollisuus oppia ja imeä vaikutteita. Mutta nyt lenkille. Muuten pää ei pysy mukana! Ihanaa viikkoa kaikille! :)

Kommentit

 1. Kivoja kuvia! Kiva kuva tuo partsikuva ja tosi hyvä kuvauspaikka! Musta tuntuu, että mulla on aina haipakkaa... Rauhallisempaa loppuviikkoa sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tuo reppanaraasku viiniköynnös seinällä on säälittävän näköinen... Mutta muutoin tuo on kyllä hyvä kuvauspaikka. Iltapäivällä vaan aurinko paistaa silmiin...siis jos se paistaa!
   Kiire on kiire... ja vaikka kuinka yrittää rauhoittaa kalenteria, niin jotenkin se vaan täyttyy?!?
   Mukavaa viikonjatkoa!

   Poista
 2. Kivoja kuvia! Nätti takki ja terassi ja lady. Ja tuo sinun COSin paitasi on mainio. Millaista materiaalia se on? Rypistyykö?
  Mukavaa loppuviikkoa, rauhallisempaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kerrankin pääsin kotiin niin, että aurinkokin oli näkyvissä :)
   Paita pn ihana! Se on puuvillapopliinia, pysyi koko työpäivän siistinä (kuva on tosiaan otettu iltapäivällä). Mun mielestä se kyllä säilyi oikein siistinä.
   Kivaa viikkoa sinnekin!

   Poista
 3. Kivoja ja kauniita kuvia. Valkoinen pusero on nätti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu...hassua sanoa Satu eikä Dahlia ;)
   Paidasta pidän kovasti, se on taas näitä COSin hauskoja jujuvaatteita!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos. Valitettavasti takki on jo niin vanha (ja kulunut) että mun on pakko hommata uusi ensi syksyyn. Takki on ollut mulla melkein 10 vuotta, ja täytyy sanoa ettei siitä kyllä lähikuvia kannata ottaa :)
   Mutta kaunis malliltaan! :)

   Poista

Lähetä kommentti