Marraskuun kuva päivässä -haaste

Törmäsin lokakuun alussa kuva päivässä-haasteeseen, mutten silloin ehtinyt osallistumaan siihen. Lokakuuta oli tainnut kulua melkein viikko. Nyt olisi kuitenkin marraskuu alkamassa ja näin ollen uusi haastekin. Haasteessa on yksinkertaisesti tarkoitus kuvata ennalta laaditun listan mukaisesti 1 kuva / päivä.

Sen verran reipas olin, että tein ihan oman kuvauslistan jota lähden toteuttamaan. Kokosin tämän ottamalla mallia (netissä) jo olemassa olevista, mutta halusin tehdä tästä vuodenaikaan ja Suomeen sopivan. Olen yrittänyt aihevalinnoissa huomioida viikonloputkin.
suomi versio...
Googlaamalla löysin paljonkin aiheeseen liittyvää. Instasta löytyy varmasti eniten, ja onhan tähän jotain mobiilisovelluksiakin olemassa. Yksi erittäin suosittu on Chantelle, joka tekee tosi kivoja ja seurattuja kuukauden kuvalistahaasteita. (http://fatmumslim.com.au) Aika hauska idea! Varsinkin tällaiselle lista- ja taulukkofriikille.
ja englanti versio. Ja tässä ei ole  tavoiteltu tarkkoja käännöksiä :)
Ylläolevat ovat siis minun tekemiä ja aion tägätä #photoaday #photoadaychallenge #kuvapäivässä #kuvapäivässähaaste  #annuphotoaday. Kokoan viimeistään joulukuun ekoina päivänä kollaasin tänne blogiin kuvista. Siitä voi sitten katsoa miltä marraskuu näytti!

Katsotaan saanko tehtyä tämän. Tavoitehan on ottaa kuva joka ikinen päivä. Mutta hei, jos elämä heittää esteitä päivänä muutamana, niin en anna sen lannistaa! Jatkan sitten seuraavana päivänä! Tämän pitää olla hauskaa ja rentouttavaa, vähän niin kuin uusi harrastus :) Tässä nyt vähän ennakoin. Lokakuuta on aikas monta päivää vielä jäljellä. Mutta parempi huudella tästä nyt, eikä vasta marraskuussa! Lähteekö joku mukaan?

Kommentit

 1. Hauska haaste - ja kiva seurailla sitä! Ja kiitos - taidan passata tällä kertaa, kun en tiedä vielä, miten toipilas olen ensi viikon torstain jalkaleikkauksen jäljiltä;)
  Rentoa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskalta se näytti ja kuulosti muiden tekemänä, joten ajattelin itse itselleni tehdä sellaisen. VOihan se olla että into lopahtaa jo viikossa? Mutta aion yrittää :)
   Hurjasti tsemppiä tulevaan leikkaukseen! Mä lähden tästä pihahommiin! :)

   Poista
 2. Kivaa! Itsekin olen tuota joskus ajatellut, mutta on jäänyt ajatuksen tasolle :). Näitä on kuitenkin ollut muitten tekeminä kiva seurata ja monta kertaa on tullut sellainen olo, että miten kuvaaja onkin kaikkea sellaista keksinyt, jota itselle ei olisi tullut mieleenkään.
  Mielenkiinnolla siis seurailen ja ei se tosiaan oo niin justiinsa, eikä päivän päälle nämäkään hommat :)

  Kivaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. olisin kyllä iloinen JOS saisin tämän toteutettua. Siksi pistin tämän blogiin---luon itselleni positiivisen paineen :)
   Mukavaa sunnuntaita sinulle!

   Poista
 3. Hauska haaste. Minulla on se ongelma noiden kanssa, että muista ensimmäiset päivät ja jossain vaiheessa unohdan koko haasteen. Mutta jään mielenkiinnolla seuraamaan ainakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. iedän mitä tarkoitat... ajattelin, että kun pistän sen tänne blogiin niin se vähän pakottaisi mut toteuttuamaan tämän :)
   Mukavaa sunnuntaita!

   Poista
 4. luin eilen nopeasti tämän postuaksen ja ajattelin palata asiaa vielä oikein ajan kanssa, jäi kolkuttamaan tuonne alitajuntaan - ihan mielenkiintoinen haaste ja se siis toimii instagramissa? minähän olen yllytyshullu ja tämä kiehtoo todella paljon - pitäiskö yrittää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, instaan vaan 1 kuva/päivä ja aina päivän aiheesta. Sitten vaan muistaa tägin, niin ei jää löytämättä kuvavirrasta :) Juujuu! mukaan vaan! Mä ihan itse itseni tähän yllytin :D

   Poista
  2. nyt mietin pari päivää ja katson vähän tuota sinun listaasi - kiinnostaa!!!!

   Poista
  3. Onhan tässä vielä 4 päivää aikaa miettiä :)

   Poista

Lähetä kommentti