Syyslomaviikko

Siis aika monella, ei minulla. Mutta, tämä viikko on loistava siitä, että nyt on ollut vihdoinkin aikaa ja mahdollisuus tehdä töitä "rauhassa".
Sen verran moni on pois, että palavereja ei ole kuin 3 koko viikon aikan! Hip hip hurraa! Miettikää mitä luksusta. Käytettävissä oleva työaika on ollut ihan valtaisa!  Ja olen saanut paljon aikaiseksi.
Vaatetuskin on ollut rento, kun ei ole yhtäkään asiakastapaamista. Lähes kaikki ihanat asiakkaatkin ovat lomalla! Olen voinut keskittyä vuosisuunnitelman hiomiseen ja strategioiden tekoon. Aikas ihanaa!
Huomenna olen vain puolikkaan päivän töissä. Iltapäivällä menen sienimetsään. Koitetaan löytää suppiksia edes muutama litra. Mukavaa syksyistä viikkoa kaikille!

Kommentit

 1. Menestyksekästä sieniretkeä :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, katsotaan miten niitä löytyy! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. No kyllä on! Ehtii kerrankin tehdä myös omia töitä :)

   Poista
 3. Minäkään en pidä syyslomaa tänä vuonna, kun on se jalkaleikkaus tulossa kuun lopulla - ja nyt on ollut hyvää aikaa muiden lomaillessa yrittää vähän katsoa asioita eteenpäin ja ennakkoon sairasloman ajaksi. Ja ei yhden yhtä palaveria tai tapaamista koko viikolla! Saan röntsöttää just niin rönttäliisana kuin huvittaa - tänäänkin hipsuttelin huoneessani koko päivän villasukissa;)
  Onnekasta suppiksien metsästystä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin ihanaa kun ei ole palavereja ja tapaamisia!! Villasukkia en kylläkään laittanut, mutta muuten olenkin ollut farkuissa(!) tai isoissa lomppaneuleissa :)
   Lomat ja ennakoidut sairaslomat aiheuttaa kyllä päänvaivaa ennakkoon, pitäisi olla se kristallipallo, että pystyisi tietämään mitä tapahtuu sinä aikana. Ei ihan helpointa. tsemppiä leikkaukseen, ja toipumiseen!

   Poista
 4. Juu ei minullakaan ja täällä on ihana olla. Saa tehdä kaiken nopeasti ja pääsee ajoissa kun ei ole turhia palavereita missään suunnassa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin kiva kun voi keksittyä pitkän aikaa samaan työhön. Ettei tarvitse posottaa paikasta toiseen :) Tällaista voisi olla useamminkin!!

   Poista
 5. Täällä lomaillaan ensi viikko, aivan luksusta. Ihanaa viikonloppua, tulevaa sellaista siis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi voi, lomat on kivoja! Minulla "alkoi" jo viikonloppu, kun lähdin tänään hiukan aikaisemmin töistä. Kävin keräämässä kohmeisia suppilovahveroita <3

   Poista

Lähetä kommentti