vähän kampauksista...

Hmmm... kävin tänään kampaajalla, ja leikkuutin (taas) mallin, joka on toispuoleinen. Tämä malli on mulla tainnut olla kohta vuoden, ja nyt pitäisi keksiä jotain uutta.

Heitin idean uudesta mallista kampaamossa ja sieltä ehdotetiin lyhyttä mallia kummaltakin sivulta, ja pitkiä hiuksia päälle. Mielenkiintoista. (siis sellainen fudismalli?)
Kuva lainattu Pinterest
Olen ajatellut, että tämä malli olisi nuoremmille. (ja ajattelen kyllä edelleen!) Siis about 20-30-vuotiaille. Googlasin ja googlasin...
kuva lainattu täältä
Tätä pitää sulatella. Työskentelen kuitenkin yritysasiakkaiden kanssa. Mitähän ne sanoo, kun mulla olisi semirock-hiukset?!? Ja ei, en kuvittele että näyttäisin 20 vuotta nuoremmalta...  Mihin tuo pitkä "heltta" heitetään ettei se tipu silmille?!?
kuva lainattu täältä
Hiukset on kuitenkin siitä kivat, että ne kasvaa. Uusi malli, väri tms ei ole lopullinen. No joo, sulatellaan ajatusta seuraavat 4 viikkoa ;)
Mukavaa viikonloppua!

Kommentit

 1. No sulla on onni omistaa paksut hiukset, jotka arvatenkin myös kasvaa äkkiä :)
  Toista se on meikäläisen ohut liuhutukka, joka tuntuu jo menevän toisesta päästä poikki sitä mukaa kun toisesta kasvaa. Siinä ei paljon malleja mietiskellä :)

  Ja mun mielestä toi mikä sulla nyt on, sopii sulle ihan hirmu hyvin. Että sen puoleen ei tarvista vaihtaa. Ellei sit välillä jotain toista väriä :)?

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on silleen semipaksut, että kyllä näihin saa hauskasti erilaisia malleja
   Tykkään kyllä mun nykyisistä hiuksista... ehkäpä voisi vaikkapa vaalentaa lisää?!? Sillai reippaasti?

   Poista
 2. Hiuset on uusiutuva luononvara ja kiva on kokeilla joskus jotain oikein repäisevää. Me työkaverin kanssa googlattiin kuukausi sitten mulle uusia hiuksia ja myös katseltiin noita sivuilta lyhyitä.. Vähän sitä tähdättiin... Multa jäi vielä osittain vaiheeseen uudistumisprojekti parin viikon päästä taas jatketaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin se hyvä puoli. Ne kasvaa! Mä luulen, etten leikkaa tuollaisia. Ne on kyllä hienot, mutta saattaa olla että hienoimmillaan ne on jonkun toisen päässä ;)

   Poista
 3. Sinulla on tosi kaunis leikkaus just nyt - ja jos ihan suoraan sanon, en oikein osaa sinua ihan tuollaisessa letissä nähdä - mutta voihan se olla, että jos tuollaiseen päädyt, niin sitten osaankin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Nämä on kyllä kivat, ja helpot. Riittää kun kuivaa malliin, niin ei pariin päivään sitten tartte tehdä mitään :)
   Mu pikkasen mietityttää, että mitä ihmettä sille "heltalle" tekisin, kun se törröttäisi otsalla koko ajan? Hermo menisi ;)

   Poista
 4. Sinun nykyinen malli on kiva !

  aurinkoista viikonloppua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään kyllä! Tänään pikkasen leikattiin eritavalla, muttei liikaa. Mutta toispuoleisuus on helpppo :)
   Aurinkoa sinnekin!

   Poista
 5. Meidän seiskavee pojalla on vähän tuollainen futismalli hiuksissa - niistä saa sitten vedettyä futispeleihin vaikka irokeesin ;) Jotenkin enemmän sellainen nuorisomalli minunkin mielestäni. Itselläni oli aiemmin myös toispuoleinen, lyhyehkö leikkaus hiuksissani, mutta nykyisin mennään enemmän polkkapituisilla, tosin kerroksittain leikatuilla hiuksilla. Se on tosiaan hyvä, että hiukset on kasvava luonnonvara, niin pystyy välillä kokeilemaan jotain uuttakin. Sinähän voisit kokeilla tuota futishiusmallia vaikka kesälomalla, niin ehtivät kasvaa sitten jo pidemmiksi ennen töihin paluuta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! En pelaa fudista, en ole poika, enkä rokrok... Mä luulen, että tätä mallia ei minulle tule. Mulla sahaa polkkatukka-lyhyethiukset väliä koko ajan. Vaikea päättää mikä olisi kiva pidemmänaikaa..
   Ja huomasin just vanhoja postauksia selatessa, ettei mulla ole ollut tämä toispuoleinen malli kin puoli vuotta. :)
   Jospa vaan tuolle värille teksi nyt jotain :))

   Poista
 6. Täällä ihan kaikilla naisilla on pitkät hiukset. Jopa aasialaisnaisilla joilla ainakin Berliinissä oli lyhyt rock-tukka joka näytti mielestäni erittäin hyvältä bisnestyylin kanssa. Olin tänne muuttaessa hieman fifty-fifty sen kanssa että leikkaanko vai kasvatanko mutta minulta on nyt kysytty useaan otteeseen että mikä on mennyt pieleen hiusten kanssa kun olen leikkauttanut ne lyhyeksi (ulottuvat yli olkapään) niin olen murtunut täysin ja kasvattelen taas. Voi kun olisikin rohkeutta leikata rokimpi lyhyt leikkaus! Viimeisen kuvan malli olisi upea sinulla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun hiukset on leikattu hyvin, ja väri kohdallaan + hiukset on terveet, niin sekä lyhyt että pitkä on kaunis! Viimeiset hiukset olisi kyllä heinot, mutta miten ihmeessä nuo asettuisi?!?
   Se on muuten totta, että USAssa pitkät hiukset on "kaikilla". Tosi harvoin näkee lyhyitä. Mulla ei hiukset hirveen pitkäksi kasva. Jotenkin hartioiden yläpuolelle vielä pääsee, mutta sitten ne alkaa "hapertua". Joten mä sahaan lyhyen ja polkan väliä edestakas ;)

   Poista
 7. Minusta tuollainen olisi kiva idea. Ei se, että se on vaan nuorilla tarkoita, että sen pitäisi olla noin raisu (?) versio mallista. Hiukset kasvaa takaisin ja uusiutuminen tekee hyvää? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, ideana huikea, ja kasvaahan ne. Mutta kestääkö oma hermo otsalla roikkuvaa töyhtöä... sitä en tiedä. Olisiko bad hair day joka ikinen päivä?!? :)

   Poista
 8. Kiva on kokeilla uutta, mutta vaatii rohkeutta vaihtaa maliia johonkin uuteen malliin :) kivaa iltaa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä tosi kiva kokeilla uutta :) Ja onneksi hiukset kasvaa. On mulla ollut ihan ultralyhyetkin, ja vastaavasti olkapäihin saakka, suora otsatukka jne jne... Värit on vaihdelleet mustasta ihan blondiin. Nyt kuitenkin kun ikää alkaa jo olla, niin on vähän pakko katsoa että voiko oikeasti laittaa ihan mitä vaan ;)
   Kivaa iltaa sinnekin!

   Poista

Lähetä kommentti