vähän lauantaita ja lindexiä

Voi jee, minkälaisia väriyhdistelmiä ulkoa löytyy!?!
Minun piti käydä Lindexillä jo viikolla, muttei se oikein aikataulullisesti onnistunut. Olisin (ehkä) halunnut sen Gaultierin pikkulaukun. Tulihan siitä sähköpostiinkin ilmoitus. Mutten ehtinyt tilata sitä, kun en tarkastanut omaa sähköpostia oikeana päivänä. Oooh.... No, ehkäpä sitä ei ollut tarkoitettu minulle! Ja voi olla etten sitä olisi oikeasti tarvinnutkaan.
no kappas, on siinä Prismankin sukkiksia...
Kävin nyt kuitenkin Lindexiltä hakemassa mm. sukkahousuja. Pitäisi joskus laskea ihan huvikseen montako sataa euroa niidenkin ostamiseen kuluu vuositasolla?!? Olen nimittäin mestari niiden hajottamisessa. Ja tottakai pitää olla erilaiset sukkikset hameiden ja mekkojen kanssa, kun mitä pitkienhousujen kanssa... Näiden kohdalla ei voi kyllä puhua resurssiviisaudesta sanallakaan. hah.
Lisäksi ostin muutaman edullisen aluspaidan, eli topin. Niitäkin kuluu mulla yllättävän paljon. En voi olla kauluspaidassa, jos mulla ei siellä alla ole toppia tai paitaa. (Ihana Ystävä vitsailee tosinaan tälle mun toppipakkomielteelle) On nimittäin aika häiritsevää, jos kauluspaidan näppienvälistä näkyy iho. Paidat nyt vaan on sellaisia päällä, että kun vaikkapa palverissa istuu, vaihtaa asentoa tai jotenkin mytkyää, niin nappilista menee mutkalle, ja sitten sieltä voi näkyä jotain mitä ei ole tarkoitettu näkyväksi...eikä se tarkoita aina sitä, että paita olisi liian pieni... Tai entäpä jos nappi onkin syystä tai toisesta auennut? Joo, ei kiitos.
Mistä näitä lautakasoja oikein tulee?!? ;)
Ensi viikolla onkin syyslomaviikko, ja yritän pitää perjantain remppavapaata. Jos tämän kodin saisi valmiiksi ennen lumia. Nyt kuitenkin viimeinen jakso GoT ja sitten pienet lauantaipäikkärit! Mukavaa loppupäivää kaikille!

Kommentit

 1. Sukkahousujen keksijä olin nero. Ja todennäköisesti miljonääri :)
  Mitä kalliimmat sukkikset, sitä varmemmin ne hajoaa heti ekalla ylösvedolla..
  Pirkat kyllä pysyy kuosissaan :)

  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä jonkinmoinen nero. Ehkäpä hiukan ilkeä sellainen?!? HInta ei vaikuta mitenkään mun hösellykseen niiden kanssa. Rikki menee niin halvat kuin kalliitkin...huoh.
   Viikonloppuja sinnekin!

   Poista
 2. Täällä toinen toppipakkomielteinen. Ja sukkahousut ovat kyllä melkoinen rahareikä. Kamalaa tuhlausta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, on paljon varmempi olo, kun tietää ettei vaikkapa napa pilkistele ;) Oikeastaan voisi kyllä seurata vuoden ajan sukkiksiin laitetua rahamäärää... ja kauhistella sitten kovin sitä. Kun ei sille varmaankaan voi juuri mitään?

   Poista
 3. minä kanssa en voi ajatellakaan paitista ilman alustoppia - ja juuri tuosta samasta syystä - apua jos e iho pilkoittaisi sieltä välistä ;) - sukkikseen kuluu ihan liikaa rahaa ja kauhulla odotan taas tätä talvikautta ja sukkahousurumbaa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus palavereissa huomaa ettei kaikki ajattele samalla tavalla...näkyy napaa, karvaista rintaa (siis miehillä!!) tai alusvaatteiden pitsikuviot (naisilla). Ja ne näkyy, vaikkei nyt hirveästi katselekaan. Ja sitten tulee kiusallinen ja vaivautunut olo, kun tietää - ja joutuu kovasti ponnistella katsoakseen muualle!
   Sukkiksiin n sellainen viha-rakkaussuhde. Tykkään mustista peittävistä ja paksuista sukkahousuista. Ne kestää ja on lämpimät ja mukavat hameiden kanssa. Mutta kaikkein kamalampia on ihonväriset... ne menee aina rikki.Siis aina. Kääks!

   Poista
 4. Täällä myös yksi, jolla on pakko olla toppi kauluspaidan(kin) alla. Ostan paljon toppeja Cubuksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä ole edes cubuksesta katsonutkaan? Pitääpä käydä. Mulla on paljon Mexx, Esprit ja nyt useimmiten Lindexin toppeja. Ne on hyviä kun ovat "liukkaita" niin vaatteet laskeutuu nätisti :)

   Poista

Lähetä kommentti