vähän viestinnästä...

Meillä oli alkuviikosta yksi mielenkiintoinen palaveri. Maailma muuttuu nopeammin kuin tajuaakaan. Uusia viestintäkanavia joutuu/saa/pitää käyttää, halusi tai ei.  Vaikken olekaan "viestintäalan hemmo", kaukana siitä, niin kaikilla asemaan (ja yritykseen) katsomatta on suuri vastuu asiakasviestinnästä, yritysmielikuvasta ja sen luomisesta (ja ylläpitämisestä) mediassa. Aikamoista. 
Yritys koostuu yksilöistä. Kaikilla on verkosto, jonka kautta jaetaan mielikuvia ja asioita. Miten tätä hallitaan? Odotukset on kovat, ja niiden täyttäminen on vaikeaa. Aika mahdotonta on markkinointi- ja viestintäosastojen yksin hallita koko yrityksen kaikkea viestintää. Kohtuuttomat ja epäreilut odotukset. Ei käy kateeksi!!
Hyviä, juttuja aiheesta ja vähän vierestäkin mm. täällä Kauppalehdessä , Sini Suutarin kirjoituksessa täällä, tässä Riina Jokisen-blogissa, ja tietenkin Katleena Kortesuolla esimerkiksi  täällätäällä ja täällä.
kiteytys, lainaus: Kun ruohonjuuritasolta asti osataan omaan tyyliin sopivalla tavalla edustaa omaa organisaatiota myös verkossa, tuo verkon käyttö todellista lisäarvoa organisaatiolle. Minna Valtari
No miksi minä tästä nyt ja tässä höpötän? Meidän (aluksi siis me, jotka oltiin palaverissa) pitäisi ryhtyä tuottamaan tekstiä eri medioihin. Silleen spontaanisti, kivasti ja helposti. Kevyesti asiaa mukavassa muodossa. Ilman painieta. Huh...  Anyways, haaste otettu vastaan! :)
Kaikki kuvat otettu lenkillä. Ihan mahtavaa, kun on lenkkipolkuja joita huolletaan!

Kommentit

 1. Viestintä on todella mielenkiintoinen ala ja viestinnän merkitys alati kasvava. Kanavia on niin monia ja kaikkialla "pitäisi" olla. Joskus huomaa, että paras olisi yritystenkin ehkä keskittyä joihinkin ja hoitaa ne sitten kunnolla.
  Sinun kuvasi viestivät kaunista syksyä. Mukavaa lauantai-iltaa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viestintä on melkeinpä pelottava, kun sitä ei voi hallita. Ja niitä kanavia on kyllä turkasen paljo. Olen samaa mieltä kanssasi; parempi keskittyä muutamaan kunnolla, kun hupuloida siellä täällä vähän yrittäen.
   Mukavaa viikonlopun jatkoa!

   Poista

Lähetä kommentti