Hieno sunnuntai

Ei hyvää päivää, miten kaunis ja aurinkoinen päivä tänään on ollut! Voin vaan todeta, että marraskuukin voi olla kaunis. Eihän siihen tarvittu kuin pikkasen valoa!
Päätettiin jo eilen käydä joulumarkkinoilla, muttei silloin vielä tiedetty että sää suosii ulkoilua, ja saadaan hyöty ja huvi yhdistettyä.
Ihan mielettömän hyvä olo tuli, ja kävely oli tosi kivaa, kun ei ollut pimeää, eikä märkää. Ulkoilu tekee onnelliseksi.
Mun kummipoika ei millään ymmärrä mun pipoa... Eilen hän kyseli aika tiukkaan miksi siinä on tupsu?!? :)
Joulumarkkinoilla oli oikeastaan vain yksi kohde, jonne olin päättänyt mennä. Nimittäin Maarit Ailion ihana puoti. No enhän mä sieltä paljoa ostanut, kun en kortteja oikeastaan lähetä, mutta kuva-aiheet on vaan niin kauniita, että oli pakko... ja ehkäpä niitä kortteja postittelenkin?
Maaritin verkkokauppa löytyy täältä ja blogi täältä
Ja sitten tämä suloinen poikataulu. Sydämiä, sydämiä!  Sopii jouluun niin ihanasti.
No ostettiin me kyllä perinteinen päretyökin. En olisi muutama vuosi sitten ajatellut, että meille tällainen tulee, mutta jotenkin nämä on niin sympaattista kotimaista käsityötä, että kotiin lähti!  Ehkäpä näitä tulevaisuudessa tulee hankittua enemmänkin, katostaan nyt.
Nyt ruokaa uuniin ja ehkäpä vähän leivontaakin, näin ensimmäisen adventin kunniaksi. Mukavaa sunnuntaita kaikille!

Kommentit

 1. Voi mahoton miten aurinkoinen ilma, täällä en ole aurinkoa tänään nähnyt. Joulumarkkinat ovat kyllä ihania, siellä aivan höperöityy. <3

  Kauniita unia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä niin hieno auringonpaiste, että oli PAKKO olla ulkona, ja pitkään :)
   JOulumarkkinoilta löytyy kyllä helmiä... vielä kun järjestäjä panostaisi pikkasen enemmän puitteisiin, niin homma olisi bueno!

   Poista
 2. Joulumarkkinoilla on ihana käydä ja täälläkin oli eilen ahvenanmaan suurimmat ja tosi suositut markkinat Kastelholman linnan lähellä, mutta työesteiden vuoksi en päässyt sinne. Harmi! Kauniita kortteja oletkin löytänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo kortit on ihania, varmaan kauneimmat mitä tiedän. Niissä on todella ihana tunnelma. Ja tykkään, kun ne on pienyrittäjän omaa tuotantoa <3

   Poista

Lähetä kommentti