marraskuun viimeinen perjantai

Oli niin nätti kyltti suklaakaupalla, että piti napsasta kuva :)
Ihana viikonloppu. Vuoden loppu on tempoltaan jotenkin hektinen ja työntäyteinen, vaikka oikeasti pitäisi jo valmistautua jouluun, ja sen tuomaan rauhaan. Samoin hämärä ja pimeys tuntuu lyhentävän päivää ja näin aiheuttaa väsymystä. Lenkille ei tule mentyä muuta kuin työmatkakävelyn muodossa. Eli askelia tulee yli 10.000 vain nelisen kertaa viikossa, ja muina päivinä hikiset 6.000. Noh, ehkäpä tähänkin pitää olla tyytyväinen? Parempi kun ei mitään :)
Elite Grand Hotel,  kuva: hotels.com ja uskokaa tai älkää, niin yöpyminen maksoi vähemmän kuin Cumulus Airport!!
Viime viikolla olin 3 päivää Ruotsissa työmatkalla. Matka oli ihan puhtaasti benchmarkausta. Minulla oli loistava tilaisuus päästä oman alan yritykseen seuraamaan miten heillä prosessit kulkee, miten erilainen organisaatiomalli toimii käytännössä,  miten strategiaa toteuteaan, minkälainen viestintämalli on käytössä jne jne.
ihanaa, kun on olemassa yrittäjiä, jotka haluaa säilyttää ja kunnostaa vanhaa ja kaunista
Parasta oli se, kun tutustuminen ei todellakaan ollut virallisten kalvosulkeisten seuraamista, ja muodollisten ratkaisujen esittelyä. Päästiin seuraamaan, miten aidosti asiakaslähtöinen yritys toimii.
Hurjinta oli kuitenkin se, että uusi yrityksen strategia julkaistiin asiakkaille, sidosryhmille ja omille työntekijöille täsmälleen samanlaisena! SWOT:teineen päivineen. Läpinäkyvää ja kaikkia sitouttavaa. Ihan huikeaa :)
Ruma-kaunis rakennus, harmaana päivänä on hyvä kuvata betonia
No niin, tässä tuli riittävästi työasiaa. Huomenna pääsen muutamaksi tunniksi veljen ihanien lasten kanssa leikkimään. Vien heille joulukalenterit, koska joulukuu on jo ovella! Ja kivat heijastimet, jotka löytyi matkalta. 
Aamupalalla tuli runsaudenpula... ei oikein tiennyt että mitä söisi. :)
Mukavaa viikonloppua!

Kommentit

 1. Kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa <3 - aktivuusranneke on käytössä ja minun askeleet ovat siinä keskimäärin 6000 - 8000 / muista että liikun paljon työpäiväni aikana asiakaspalvelussa. Lenkille en ole ehtinyt valitettavasti!

  Kivaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ;) On vähän pitänyt priorisoida, ja silloin palkkatyö ja oma elämä menee blogin edelle. Tunteja on tasan 24, ja ne pitää yrittää jakaa mahdollisimman järkevästi... Ja nukkuakin pitäis jossain välissä.
   10.000 askelta vaatii todella panostamista, varsinkin kun tekee istumatyötä. Huh...
   Kivaa viikonloppua! <3

   Poista

Lähetä kommentti