rento lauantai

pellavia, pellavia...
 Tai noh, aika tavallinen lauantai, mutta siksipä juuri rento. Tilasin parisen viikkoa sitten mm pellavalakanat ja kävin noutamassa ne keskustan Ärrältä. Nyt onkin iso kasa pyykkiä odottamassa koneeseen menoa.
Pyykkikasa
Paketissa tuli myös pari maljakkoa. Ne on kyllä hauskat, mutta yllätyin niiden kokoa. Jotenkin olin kuvitellut ne paljon pienemmiksi? Niihin mahtui hedelmiä ihan hauskasti. Ja voihan niihin pistää vaikka pienet valoköynnökset ainakin joulun aikaan.
Pikku purkit taitaa mennä kylppärikäyttöön. Ja kuten näkyy, välitila on vielä laatoittamatta
Kävin myös mun veljen kotona leikkimässä mini-ihmisten kanssa. Kumpikin ipana vakuutteli kovasti tulevansa meille yökylään. Lupasinkin, että voivat tulla, muttei vielä kun tämä remontti hippasen verran kesken. Tästäpä tulikin tädille paineita. Lapset ovat olleet meillä muutamia tunteja hoidossa, mutta kumpikaan ei vielä yökylässä. Apua, osaankohan minä?
Ostinpa jouluksi nättejä lautasliinoja :)
Otin päikkärit! Mitä yleellisyyttä ja ihanuutta. Viikonlopun kohokohta. Miten ihmeessä nukkuminen tuntuu ylellisyydeltä? Loppuilta meneekin Tom Cruisen seurassa. Leffana Edge of Tomorrow.  Eli rentoilu jatkuu! Toivottavasti teilläkin on rento lauantai!

Kommentit