Kivoja linkkejä

Tässä muutama mielenkiintoinen artikkeli/tutkimus, joista teille lukijoille saattaa olla hyötyä. Tai ainakin saatatte kokea niiden tiedon ja datan oivalluttavana (onko tuo edes sana?!?).
Kuva on kaapattu Digitalistnetworkin sivuilta, täältä
Digitalistnetwork.com sivulla oli lyhyt ja napakka juttu siitä, mikä loppujenlopuksi on tärkeää. Käykääpä katsomassa täältä. Ja on siellä muitakin lukemisen arvoisia juttuja.
kuvakaappaus täältä, tutkimuksen teki Aller Media.
Surffaillessa törmäsin tutkimukseen, jossa oli aiheena blogit. Varmasti kiinnostaa bloggaajia, ja kyllä luulisin että blogien lukijoitakin.  Blogitutkimus 28.10.2014  Pdf, johon linkki vie on visuaalisesti helppolukuinen, Infografiikkaa - tykkään! Tässä olisi mallia miten tutkimuksen tulokset saa helppolukuiseen ja ymmärrettävään mutoon. Kannustan kyllä yrityksiä käyttämään infografiikkaa esim. vuosikertomuksissa ja myyntimateriaaleissa ja koulutusmateriaaleissa elävöittämään "tylsähköä" dataa.
kuvakaappaus Kurion sivulta
 Some-markkinoiden trendit 2014 -tutkimus oli hyvä ja kiinnostava. Siinä haastateltiin 24 suomalaista asiantuntijaa.  Tuttuja ongelmia pohtivat. Mikä on oikea väylä (yritys)viestinnälle ja markkinoinnille? Miten tavoittaa juuri halutut kohderyhmät/asiakkaat? Pakko keskittyä johonkin, jos valitsee kaikki ei saa kyllä mitään irti.

Vaikka pidän itseäni aika osaavana ja edistyneenä netin käyttäjänä, niin pakko lisätä tähän määritelmään "omassa ikäryhmässäni". Verkossa seikkaillen löytää paljon "isoja juttuja" joista ei ole mitään tietoa ja ymmärrystä. Yrityksiä ja toimenkuvia joista ei ole hajuakaan. Tehtäviä, jotka on "pakollisia", jos meinaa selvitä nyky-yhteiskunnassa... Töitä ja kuvauksia , joiden päälle en ymmärrä mitään. Mielenkiintoista! Suosittelen lämpimästi tutustumista eri aloja käsitteleviin blogeihin, ilmiöihin ja trendeihin, jotka myllertää meidän "todellisuutta".

Kommentit

 1. Hyviä juttuja - luin aika nopeasti silmäillen mutta mielenkiintoista luettavaa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin! Eipä kaikkia tutkimuksia tarvitsekaan lukea sanasta sanaan, Nappaa sieltä itselle mielenkiintoisimmat tiedot. Ei kaikki aika maailmassa riittäisi kaiken kiehtovan ja uuden lukemiseen! :)

   Poista
 2. Tuo blogitutkimus olikin jo tuttu entuudestaan, mutta noihin muihin täytyy syventyä paremmin - tarvitsen tuollaista tietoa myös töiden takia.
  Vinkkinä - jos ei ole jo tuttu: someco.fi -sivustolta löytyy myös paljon tietoa - ja ilmaiseksi ladattavia oppaita;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kiitos hyvästä vinkistä!! Pitääkin tutustua tarkemmin. Ja juu, töisä tarvii koko ajan uutta ja ihmeellistä osaamista. Minusta kyllä tuntuu, että vanhempi tieto valuu samaa tahtia ulos, kun uutta tulee sisään.... pysyy tasapainossa!

   Poista

Lähetä kommentti