Mitäpä tänne?

Hups, nyt on jo torstai. Ja flunssaa pukkaa ihan reilusti. Olin iltapäivän etänä kotoa. Helpompi tehdä kotoa töitä kun on kipeänä.  Tai siis kipeä ja kipeä... nessuja kuluu ja silmät on valon arat, muttei juuri ole kuumetta. Kotivalot on lempeämmät ja kotona voi villasukat jalassa viltti harteilla ja läppäri sylissä tehdä hommia. Eikä sitten tartuta muita. En ymmärrä mistä tämä pöpö tuli, mutta tylsää tämä on!
keittiöhommia...
Onneksi työ on sellainen, että sitä voi tehdä toisinaan kotoakin. Kaikillahan ei ole tätä mahdollisuutta. Ja eipä kaikki edes halua. Monet vastustaa ihan siksi, kun haluavat pitää selkeän rajan työllä ja vapaa-ajalla. Se on hyvä ja ok peruste. Vapaaehtoisuus on tärkeä pointti etätyössä.  Ja kyllähän tämä vaatii molemminpuolista luottamusta, ja itsekuria tietenkin. 
teetä on kulunut paaaljon...
Teetä on kulunut päivän mittaan litratolkulla. Ja luulen että sitä kuluu myöhään iltaan saakka. Tänään olen juonut paljon vihreää teetä jossa inkivääriä ja sitruunaa. On hyvää, ja ainakin maistuu terveelliseltä. Mutta ehkä vaihdan välillä makua. Etten kyllästy.
koulutusta...
Tiistaina olin ihan loistavassa koulutuksessa (Tuotepäällikön pelastuspakkaus). Siinä oli tuotteistuksen perusteet väännetty ymmärrettävään ja mielekkääseen muotoon. Pidin siitä, kun asiat oli yksinkertaistettu, ja vähän oiottukin. Pointtina oli se, että pitää pitää asiat yksinkertaisena, niin ne onnistuu. Koulutuksen pitäjä (Jari Parantainen) pitää kuulijat hyvin hereillä ja kiinnostuneena asiasta. Monimutkaistajia ja asioiden mahdottomaksi tekijöitä on jo maailma täynnä, joten oli virkistävää kun koulutuksesta jäi positiivinen tsemppifiilis! Ja se, että kouluttaja on iloinen ja hyväntuulinen ei ainakaan huonontanut kokemusta. Suosittelen kyllä lämpimästi! (Tämä suosittelu perustuu subjektiiviseen kokemukseen, ja teen tämän vilpittömästi, vastikkeetta.)
laatoitusta...
Kovasti yritän saada kuvia lähes remontoidussa asunnossa, valaistuksen ollen vähän niin ja näin. Luultavasti onnistuu viikonloppuna. Pidetään peukkuja että on valoisaa ja aurinkoista sen ajan kun mahdollista.
Yritin ehdottaa, että iso joulukuusi korvattaisi kolmella pienellä. Tyttären reaktio: nooooooooouuuuuuu!  :)
Ihana tämä joulun odotus. Se fiilis, että kohta on valon juhlaa :)

Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Juu, tää perjantai muttui sitten ihan oikeaksi saikuksi. Kuume nousi ja ääni lähti kokonaan :(
   Onneksi on viikonloppu tuloillaan, niin saa lepäillä :)
   Mukavaa viikonloppua! <3

   Poista
 2. Tsemppiä flunssaan. Minä podin jonkinasteista flunssaa melkein kahdeksan viikkoa ja nyt olen päättänyt vakaasti pysyä terveenä.
  Vaikuttaa heti hyvältä koulutukselta, jos viesti oli yksinkertainen. Useinhan se on niin, että oikea asiantuntija osaa yksinkertaistaa. Monimutkainen viesti tulee sellaiselta, joka ei ymmärrä oikein itsekään ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hui, miten pitkä flunssa. Mahtaa kroppa olla kovilla!
   Pidin koulutuksesta todella paljon. Kaikkea ei ole pakko "tieteellistää"...pääasia on, että asiat toimii ja ne on oikein. Jos tarvitsee buustia esimerkiksi palveluiden kehittämiseen ja "paketointiin" niin hyviä työkaluja löyty Parantaiselta. Aluksi kannattaa kurkata vaikkapa hänen hauska ja asiapitoinen blogi http://www.pollitasta.fi/
   Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 3. Pikaista paranemista sinulle!

  Toihan olisi ihan mahtava idea laittaa kolme pientä havupuuta ison kuusen sijaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, täällä villasukat jalassa vilttiin kääriytyneenä parantelen itseäni. Tänään en voi olla töissä, sen verran töppöolo on...
   Minunkin mielestä 3 pinetä joulukuusta on kivempi kuin 1 iso, mutta luulenpa että aikuistunut jälkikasvu kokee tämän jouluperinteitä rikkovana! ;)

   Poista
 4. Jouluksi terveeksi. <3 Tunnelmallista itsenäisyyspäivää kuitenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tavoite on kyllä jo "maanantaiksi terveeksi". Ja kyllähän tuo Itsenäisyyspäivä hoituu sohvalla maatenkin. Harmittaisi enemmän vielä tämä flunssa jos olisi tullut kutsu Linnan juhliin...heh heh ;)

   Poista
 5. Tulin vastavierailulle ja täältähän löytyi kiva blogi. Perehdyn kunnolla, kun kotiudun. :) Minä sairastin parikin flunssaa heti peräkkäin, reilu neljä viikkoa se kesti. Keskiviikkona jonotin yli kolme tuntia päivystyksessä, kun alkoi nenä taas vuotaa ja kuume nousi. Lopulta kotiuduin apteekin kautta ison lääkekassin kanssa. Oli vähemmän kiva lento seuraavana päivänä tänne Kööpenhaminaan... Ehkä huominen paluulento sujuu jo paremmin. :) Hyvää itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ei, kaksi flunssaa peräkkäin :(
   Onneksi oma flunssa taitaa sopivasti loppua ennen keskiviikon matkaa. Flunssaisena on niin kovin ikävä lentää. Mä aina pelkään että tärykalvo puhkeaa (tai jotain)...hui!

   Poista

Lähetä kommentti