Ihana, kiva ilta!

Voi miten onkaan kiva nähdä entisiä työkavereita!
Peiliselfie ennen lähtöä - Lumialla. Silleen perinteitä kunnioittaen ;)
Meitä on sellainen reilu 10 hengen porukka, joka kokoontuu pari-kolme kertaa vuodessa. Ja eilen oli jälleen yhteistoimintaa! Tällä kertaa mentiin ensin keilaamaan, ja sen jälkeen syömään Haraldiin.
Hohtokeilausta :)
Ikähaitari asettuu tuohon 30-70 välille, ja me kaikki tykätään mahdottomasti yhdessäolosta. Ei kai me muuten nähtäisi? Sekalaisesti sekä miehiä ja naisia. Osa porukasta työskentelee vielä ko paikassa, ja  me muut ollaan lähdetty toisiin hommiin ja osa eläkkeellekin.
Söin Erik Punaisen Kasvisrieskan, ei näy kuvassa, mutta oli hyvää!!
Parasta on ehdottomasti porukan jutut. Nauru ja höpsöttely, puolivakavat ja täysiloiset asiat, joita puidaan yhdessä. Joskus illat venyy piiiiitkäksi, ja kaikki lähtee takseilla kotiin... ja toisilla kerroilla kotona ollaan jo reilusti ennen puoltayötä. Mukavaa joka kerta! Seuraavaa tapaamista jo suunniteltiin keväälle, saas nähdä minkä muotoisena se toteutuu?
Erik Voittoisan Jälkikilpi herätti ansaittua annoskateutta :)
Mukavaa lauantaita kaikille! Taidan tästä lähteä ostamaan muistikorttia kameraan!

Kommentit

 1. Voi, miten kivan aiheen otit! Minä komppaan. Entisiä työkavereita on tosi kiva nähdä! Minulla on vanhempi työporukkajoukko, jonka kanssa tapaillaan. Ja vielä uudempikin työporukkajoukko, jota tapailen. Ne ovat niin kivoja iltoja kun kohdataan. Hymy huulissa lähdetään kotiin.
  Teillä oli liikunnallinen, herkullinen ja kiva ilta! Voin ihan kuvitella tuon naurun ja rupattelun, sellaista se on!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka työ onkin se mikä yhdistää, niin silti löytyy paljon muutakin kesksuteltavaa. Ja huippua on, kun keksitään muutakin tekemistä kuin illanvietto...vaikka illanvietotkin on oikein hauskoja! Nyt oli kyllä liikunnallisuutta reippaasti! Ja höpöttelyä!
   Kivaa sunnuntaita Tuulia :)

   Poista
 2. Kivat hiukset sinulla, mukava ilta varmasti ollut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tykkään itsekin. Ja ilta oli oikein mukava :D

   Poista
 3. Voi että miten kivaa teillä ollut. Ja mielestäni onkin kaikkein mukavinta, silloin kun on eri ikäisiä ihmisiä. Näytät himskatin hyvältä ja oijojoi mitkä herkut. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa oli, ja mukavaksi tekee ikähaitari - tulee erilaisia näkökantoja asioihin :) Hyvää oli, herkkuja jäi ylikin!

   Poista

Lähetä kommentti