Naisten Pankki

Nonni, mun toinen hyväntekeväisyyskohde on valittu. Se on Naisten Pankki, jonka kokouksessa (ideointi-illassa) olin ensimmäistä kertaa mukana tänään, torstai-iltana.
kuva lainattu: http://www.naistenpankki.fi/tietoa-meista/logot/
 "Naisten Pankki tukee kehitysmaiden naisten yrittäjyyttä ja omaehtoista toimeentuloa kestävän kehityksen periaattein. Naiset ovat Naisten Pankin avun pääkohde. Auttamalla naista autamme koko perhettä ja myös koko kyläyhteisöä."

Tykkään siitä ajatuksesta, että voin osallistua haluamallani tavalla, tekemällä ja toteuttamalla. Eikä pelkästään rahasiirrolla tuntemattomaan kohteeseen. Pidän tärkeänä sitä, että heikoimmassa osassa olevia ihmisiä autetaan parempaan tulevaisuuteen. Kaikilla on oikeus mahdollisuuteen!
kuva lainattu: http://www.naistenpankki.fi/tietoa-meista/logot/
Ajattelin, että ainakin vuodeksi sitoudun mukaan toimintaan, ja katson onko tämä minulle se oikea tapa tehdä, ja toimiiko järjestö niin kuin pitää. Odottavalla ja toiveikkalla mielin nyt ja tässä mukana! 
Reipasta loppuviikkoa!

Ja iso kiitos Anonyymille, joka vinkkasi tästä hienosta toiminnasta 14.12 olleeseen postaukseeni!

Kommentit

 1. Hienoa Annu! Kohde vaikuttaa hyvältä..Upeaa,että olet pistänyt tuulemaan.Saat varmasti paljon iloa myös itsellesi.Mukavaa loppuviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään siitä, kun pienilläkin teoilla on merkitystä. Ja siitä, ettei tarvitse uuvuttaa itseään järjestötyössä. Tähän voi osallistua just niin pienesti tai isosti kuin tahtoo. Ja pidän myös siitä, että apu menee 85% oikeasti perille!
   Kivaa viikonloppua myös sinulle!

   Poista
 2. Naisten Pankki onkin hieno kohde - itse en ole vielä yhteenkään kokoukseen päässyt, mutta olen kyllä mainostanut sitä - myös töiden kautta tuttu juttu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hieno tapa auttaa! Seuraava kokoontuminen on helmikuussa, ja sinne pitäisikin keksiä jotain kivaa, toteutettavissa olevaa :)

   Poista

Lähetä kommentti