7 kysymystä -haaste

Sain Annelta (Kotoilua Mäkelässä-blogi) haasteen, jossa on 7 kysymystä. Haasteessa vastataan kysymyksiin, ja sitten haastetaan seuraavat vastaamaan 7 eri kysymykseen.

1. Oletko keittiön hengetär ja mikä on bravuuriruokasi?
En ole keittiön hengetär. Mutta olen kyllä onnistunut pitämään perheen ruuassa. Välillä onnistuu paremmin ja välillä sitten ei niin hyvin. Tykkään tehdä perusruokia; lihapullat, pataruuat, pizza, uunilohi, erilaiset salaatit, uunissa haudutetut kasvikset... Leipomisesta tykkään tositosi paljon, ja siinä olen aika hyväkin. Ainakin pulla ja piirakat onnistuu tosi hyvin. Samoin tykkään leipoa leipää ja sämpylöitä. 
2. Mitä harrastat? Muuta kuin bloggaamista;)
Olen vähän tylsä harrastaja. Eli tykkään liikunnasta, lukemisesta, leipomisesta... Ja tykkään sisustamisesta ja remontoinnista. Tykkään myös kaikenlaisesta suunnittelusta, siis elämänsuunnittelusta, sisustussuunnittelusta, vaatteiden ostosuunnittelusta.... ja ihan älyttömästi tykkään opetella uusia asioita. Ja laiskottelusta tykkään ihan mahdottomasti!

3. Unelma-ammattisi lapsena ja miten haaveelle kävi?
Minusta piti tulla ala-asteen opettaja, mutten ikinä edes hakenut, kun musiikkia painotettiin silloin niin paljon lähtöpisteissa. Mutta se oli haave jo eka luokasta lähtien. No lukion toisella luokalla päätin että musta tulee asianajaja, mutten oikein motivoitunut lukemaan pääsykokeisiin. Pelkkä päätös ilman lukemista ei ihan riittänyt ;)
Eikä sitä unelma-ammattia oikein vieläkään ole löytynyt.. Luomuviljelijä-viininkasvattaja-leipuri-sisustaja-bloggaaja-elämäntapaintiaani-hyväntekijä? Jos vaikka sellainen voisi olla? ;)

4. Sisustuksesi kulmakivet? Värit, materiaalit, tyyli - vai jokin muu?
Tykkään valkoisesta ja vaaleista pinnoista. Tykkään myös vanhoista puisista huonekaluista. Ja pidän kivestä, esimerkiksi lattia- ja seinämateriaaleina. Ikkunat ei voi olla liian isoja. Jos löytäisin vanhan kivinavetan, niin haluaisin remontoida siitä unelma-asunnon - meidän oman Grand Designsin!

5. Millainen on musiikkimakusi ja onko sinulla lempiartisteja?
Tykkään melkein kaikenlaisesta. Hirmu vaikea listata. Mutta tykkään hyvästä musiikista...heh ;)
Poissulkemistekniikalla tämä on ehkä helpompi; en tykkää fuusiojazzista, iskelmästä, Loirista, enkä puhkisoitetuista biisesistä. Musiikissa ei saa olla "häiritseviä" elementtejä...

6. Jos saisit valita, millä historian vuosisadalla tai vuosikymmenellä eläisit, minkä valitsisit ja miksi?
Eiköhän tämä ole aika hyvä nyt? Voisin kyllä piipahtaa kurkkimassa muita vuosisatoja, mutten välttämättä haluaisi olla ja elää siellä.  70-luvun Suomi olisi hauska nähdä näin aikuisen silmin...se näyttää ihan hurjan ankealta kaikissa dokumenteissa.

7. Pakopaikkasi - onko sinulla sellaista ja jos on, niin mikä?
Tämä on pikkasen vaikea... kun en oikein tiedä mitä pitäisi päästä pakoon? Mutta jos kysytään mieleistä paikkaa, niin se on koti. Tai jos tarkoitetaan, että miten irtaudut stressistä, niin lähden mun Miehen kanssa lenkille. Tai jos miettii, että miten rentoudun isommin, niin lähden Miehen kanssa matkalle. Eli mun pakopaikka on varmaan mikä paikka vaan, jos mun Mies on mun kanssa.
Iso kiitos Annelle kivasta haasteesta! Näitä vastauksia on ollut tosi kiva lukea muilta, ja tosi hauska oli vastata. :) 
En valitettavasti mitenkään osaa keksiä seitsemää uutta, yhtä hyvää kysymystä. Joten nyt, ihanat lukijat, napatkaa tästä hyvä haaste loistavine kysymyksineen, niin opin tuntemaan teidät paremmin! <3

Kommentit

 1. Kivat vastaukset. Etenkin tuo viimeinen. Ihanaa, että hehkutat miestäsi. Onnellinen parisuhde on ihana asia :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Olen onnellinen mun Miehestä <3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Vastaaminen näihin haasteisiin ei kuitenkaan tapahdu nopeasti. Joutuu miettimään että mitihän tähän nyt voi laittaa...

   Poista
 3. Oli kiva lukea vastauksesi-kiitos niistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi hauskasta haasteesta!
   Mukavaa lauantaita!

   Poista

Lähetä kommentti