Keväisiä värejä

Kohti aurinkoa ja kevättä mennään! Eilen oli ihan mielettömän hieno päivä. Kotiin taivalsin auringonpaisteessa, ihan uskomaton perjantaiolo.
Tähän aikaan vuodesta kerään mieluiten ympärilleni auringon ja kevään värejä. Keltaista, oranssia, vihreää.
Ostan kauniita sitrushedelmiä sekä syötäväksi, että antamaan väriä kotiin. Oransseja appelsiineja, keltaisia sitruunoita, vihreitä limejä ja punaisia verigreippejä... Ja kaikki menee käyttöön, syötäväksi sellaisenaan, sitrussalaatteihin ja smootheihin.
Yksi helpoimmista smootheista tulee kun laittaa blenderiin banaanin, appelsiinin ja puolikkaan  sitruunan ja puolikkaan greipin. Varmaankin parhaita väilpaloja ikinä. Hyvä salaatti tulee, kun laittaa friseesalaattia, sitrushedelmiä ja paahdettuja pähkinöitä. Joskus greippi riittää jo sellaisenaan pieneksi ateriaksi. Ne on niin isoja ja meheviä!
Puolikkaita sitrushedelmiä "säilytän" hyvin usein keittiössä ihan työtasolla, sinisellä pikkulautasella. Jos hedelmät ei mene tänään, niin viimeistään huomenna käytän ne .Olen ihan koukuttunut sitruunaan!
Väri-iloa näin keskiviikkoon!

Kommentit

 1. Meilläkin on iso kasa appelsiineja odottamassa, että ainakin smoothie pyöräytetään! Sekaan marjoja ja banaania, ja hyvää tulee. :) Mukavaa keskiviikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitrushedelmät on tosi hyviä smootheissa, ja sellaisenaankin!
   Kivaa keskiviikkoa!

   Poista
 2. Ihanan energiset värit jo pelkästään lautasella :)

  Täällä on toinen happamien hedelmien ystävä (muuten happamaksi en tunnustaudu :)). Jokainen aamu alkaa vesilasillisella, johon puristan puolikkaan sitruunan mehun. Vaihtoehtona greippimehu "raakana". Ei tuu muuten mittään :). (Paitsi että nyt on alkanut vähän mietityttää noi mun "eväät", kun joka paikassa nyt toitotetaan, kuinka lähtee hampaista kiille ja lopulta tippuu koko kalusto suusta, jos ei pidä varaansa ja lipittelee noita happamia juttuja. Tylsää. Mieluusti pitäisin sekä sitruunat että hampaat :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan :)
   Äääh, kun happaman jälkeen huitasee vähän vettä suuhun, ja xylitolipurkan tai pastillin, niin eiköhän sillä pahin happohyökkäys ole nujerrettu? Ainakin kuvittelen että tällä keinolla kumpikin hyvä pysyy! :)

   Poista
 3. Ihanaa värienergiaa. Kuvasta saa jo hyvät fibat.

  VastaaPoista

 4. Onpa ihanan värisiä! Mun alkoi tehdä tosin paljon mieli greippiä, pitäisköhän kipaista kaupassa vielä illalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin! Verigreipit on tosi hyviä nyt! kannattaa ehdottomasti hakea :)

   Poista
 5. Sun blogista saa energiaa! Värienergiaa ja tarmoa, kuten tuosta edellisestä postauksesta. Kiitos siitä! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos kovin! Hyvä jos saa energiaa! :D Kaikki mistä sitä positiivisuutta tulee on kyllä hyvästä :)

   Poista
 6. On ne vaan niin kauniita, kuvista saa mahtavasti energiaa. Allergikkona omalla kohdalla jääkin kuviin, täällä suurkulutetaan vihreitä omenoita tällä hetkellä.

  VastaaPoista
 7. Sydämellistä ystävänpäivää. <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti