Kivoja mekkoja

Eilen illalla roikuin netissä ja katselin vähän mekkotarjontaa kevättä ja kesää ajatellen. En ostanut mitään, mutta katselin ja haaveilin. Aikamoisia ihanuuksia on tarjolla.

Löysin nätin kesäisen chambraymekon COSilta. Tämä olisi tosi monikäyttöinen, ja luultavasti pitäisin tätä enimmäkseen valkoisten tennareiden kanssa. Tämä saattaisi olla aika kätevä esimerkiksi matkoilla?
COS-mekko, 89 eur
Toinen nätti mekko COSilta oli pidempihihainen, mutta silti kevyen kesäinen.
COS-mekko, hinta 69 eur
Kävin perjantaina Citymarketissa, ja siinä samassa kiinteistössä on myös Marimekon myymälä. Ja sieltä löytyi aivan ihana mekko. Sen nimi on Kentauri. Pitihän Marimekon nettikauppakin sitten katsastaa! Pallomekko on aivan ihana! Vyön saattaisin vaihtaa mustaan nahkavyöhön...ehkä. Tämä näyttää ihan työluottovaatteelta!
Marimekon Kentauri, hinta 179 eur
 Espritin verkkokaupasta löytyi nätti mekko kans. Se on kyllä kietaisumallinen, eikä ne kyllä normaalisti istu minulle. Mutta hauska tämä silti on.
Esprit-mekko, hinta on 69,99 eur
Booztin sivuilta löytyi muutama kiva myös. Esimerkiksi Mads Nordgaardin kiva raitamekko. Pidän tämän mallista kun siinä on tilaa myös lantiolle. Malli ei ole "pötkylä", vaikka onkin raitamekko.
Booztin sivuilta tämä löytyy, hinta 139 eur
Ja sitten tämä Lauren Ralph Laurenin mekko. Niin kaunis ja juhlava! Ei ole kyllä mitään juhlia tulossa, joten tämä nyt on vaan sellaista silmäkarkkia...
Tämä siis Booztin sivuilta, ja maksaa 189 eur
Stockmannin verkkokaupasta löytyi monta nättiä, mutta tykäsyin varsinkin tähän Comman pilkulliseen mekkoon.
Comman mekko siis Stocmannilta, ja hintaa on 119,99 eur.
Ihania mekkoja on paljon. Ja hintahaitarikin on melkoinen. Mekko, ja itseasiassa muutkin vaatteet ja asusteet) on helpompi mieltää mittasuhteiltaan oikeaksi kun ne on mallin päällä. Vaikka malli onkin mittasuhteiltaan erilainen kuin itse on, niin silti se auttaa hahmottamaan mm onko mekon helma minkä pituinen. Mallien käytöstä pointsit kyllä COSille, Marimekolle ja Stockmannille.
Nyt sitten vaan odottelemaan kevättä ja mekkokelejä! Kivaa sunnuntaita!

Linkit vie netikauppoihin mekkojen sivuille. Tämä ei ole mainos, enkä saa tästä itselleni taloudellista hyötyä.

Kommentit

 1. Hauskaa, että täällä on mekkoja nyt oikein urakalla :). Minä niin tykkään mekoista. Onko helpompaa vaatetta? Noista uutuuksista Ralph Lauren ja mustavalkoiset ovat suosikkejani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jees! Ihmettelen tätä mun mekkohörhöilyä, kun mä olen ihan oikeasti housuihminen. En todellakaan ole aiemmin pitänyt mekkoja kuin ihan pakosta... Mikä lie keski-iän kriisi iskenyt ;)
   Mä luulen että ostan tuon ensimmäisen COSin mekon. Siis jos se istuu nätisti :)
   Kivaa sunnuntaita!

   Poista
 2. Oi kun kauniita! Espritin ja Bootsin mekot olivat eniten omaan mieleeni. Minulle kietaisut toimivat, siksi ehkä, joten kiitos vinkistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Mä varmaankin eniten haluan nuo COSiin ja sitten tuon Marimekon, Yritin lauantaina päästä kokeilemaan tuota Kentauria, mutta sitä ei ollut keskustan myymälässä :(

   Poista
 3. Minä olen mekkoihmisiä - tosi harvoin on housupäiviä. Kylläpä oletkin löytänyt kauniita yksilöitä :)..varsinkin tuo marimekon:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu, että pikkuhiljaa täältä mun sisältä löytyy mekkoihminen. Miten ihmeessä se on pysynyt piilossa melkein 50 vuotta?!?
   Tuo Marimekon on kyllä nätti. Pitää vaan käydä sovittamassa, että tietää onko siinä vyötärö oikeassa kohdassa, ja onko helma riittävän pitkä :)

   Poista
 4. Tuo Marimekon pallomekko on suloisin - osta se, ostaostaostaosta!!! ;) Ja musta nahkavyö sen kanssa, ehdottomasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heh---ostaostaosta ;)
   Tekisi kyllä mieli, mutta ensin se on kokeiltava! Ja vyön taidan siihen sitten vaihtaa!

   Poista

Lähetä kommentti