Tämä viikonloppu

Koska en perjantaina aamulla jaksanut/viitsinyt/kyennyt/halunnut tehdä aamujumppaa, se odotti sitten lauantaiaamuna. Äitiä mukaillen: Sen minkä taakseen jättää, sen edestään löytää... No onneksi ei sentään tarvinnut nousta klo 5.30, vaan 8 riitti mainiosti, ja silti ehdittiin ajoissa kaupunkiin.
Kaupoilla oli eilen ihan pakko käydä, kun suloinen kummipoika täyttää 3, ja synttärijuhla oli tänään sunnuntaina. Tavoitteena oli löytää keltainen paita, koska se on hänen lemppariväri :) Eipä muuten löytynyt. Sen sijaan, löytyi Hämissukat (toive) ja Cars college-puku. Olen vähän tylsä kummi, kun ostan tarpeellisia juttuja... Lisäksi lupasin skeitti/pyöräilykypärän, sellaisen "pottamallisen", tiedättehän?

Ostin myös pari matkakirjaa. Toinen kertoo Madridista, koska sinne mennään Miehen kanssa muutaman viikon päästä, ja toinen on Pariisista. Sinne matkataan mun vanhempien kanssa toukokuun alussa. Googlaan ja etsin netistä suurimman osan matka-asioista, mutta kirja on kuitenkin kätevä kakkosapuna. Ja ostinpa uuden Oloblogit-lehdenkin. Oikein kiva uusi tuttavuus! Ja olihan siellä sivuilla tuttujakin!
Sunnuntaina käytiin aamupäivällä katsomassa yhtä kesäpaikkaa/ työleiriä/ maapaikkaa. Samaa, jota käytiin lauantainakin katsomassa. Ja samaa ollaan käyty katsomassa viimekin talvena. Se on ollut yli vuoden myynnissä. Siinä on iso tontti, pitkästi rantaviivaa ja vanha talo+muita rakennuksia. Mielenkiintonen kohde :) En ole ihan varma olenko valmis vielä ostamaan, mutta se oston suunnittelu on niin kivaa!
Ja sitten käytiin niillä synttäreillä. Voi suloiset ihanuudet! Mun veljen lapset on kyllä aivan loistavia mini-ihmisiä. Niiden toimintaa on ihana seurata, ja jutut ihan huikeita. Ja oli ne kyllä huippuiloisia ja vauhdikkaita, kun oli jännitystä ja vieraita.
Nyt on enää perinteinen sunnuntain silitysrumba edessä. Rentoa sunnuntai-iltaa kaikille!

Kommentit

 1. Ihania reissuja sulla tulossa. Meidän paikkakunnalla ei ole lentokenttää eikä edes juna-asemaa, joten
  jonnekin lähteminen on aina semmoista säätämistä. Kiva kuitenkin lukea muiden matkoista.
  t.-A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole käynyt Pariisissa, enkä Madridissa, joten nyt on ihan uudet kohteet.
   Kyllä mekin joudutaan autolla menemään Helsinkiin, jos aikoo päästä matkaan. Siinä on joskus säätämistä, kun pitää lähteä riittävän ajoissa kentälle. Yleensä 5 tuntia ennen lennon lähtöä on lähdettävä. tai sitten metävä hotelliin edellisenä päivänä...
   Matkakertomuksia on aina hauska lukea :)

   Poista
 2. Ihania asioita sinulla. Matkojen odotusta, kesäpaikan oston suunnittelua ja vielä kummipojan synttärit.
  Mukavaa loppuiltaa ja alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kummipoika on maailman suloisin! Se vaihtoi sukkia edestakas (pakkauksessa oli kolmet) ja muovailuvahat oli heti saatava käyttöön :)
   Suunnittelu on kivaa, sekä kesäpaikan ostamisen, että matkojen!
   Kivaa viikon jatkoa :)

   Poista
 3. Oi, matkalle mieli tekisi, mutta ei sovi nyt kuvioihin! Ihanaa että teillä on reissua tiedossa :-)
  Tiedän tuon tuntee kun haaveilee jostakin tai jonkin ostosta, se kutkuttelee mukavasti mielessä ja minulla ainakin mielikuvitus saa suunnitelmat joskus karkaamaan, mutta hauskaa se on :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luovun aika monesta muusta asiasta matkojen hyväksi.
   Paitsi että nyt olen miettinyt, että pitäisikö matkoista osittain luopua tuon kesäpaikan vuoksi... en tiedä vielä. Katsotaan nyt!
   Suunnittelun kutkutus on juuri se ihanin olo! :D

   Poista
 4. Löysin tänne ihan sattumalta, kun selailin Tuitiinan lukemia blogeja. Kiva blogi sinulla, joten jään lukijaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Marianna, ja tervetuloa lukijaksi! Toivottavasti viihdyt :)

   Poista

Lähetä kommentti