Telkkarista tutut tyyli-ikonit

Telkkarisarjoissa on paljon naisia, joilla on iso vaikutus pukeutumistyyleihin. Ja nyt tarkoitan nimenomaan roolihenkilöitä, en näyttelijöitä roolien takana.
Vaatteet ei välttämättä ole sellaisia, mitä itse pukisin päälle töihin, mutta on kyllä sellaisia, joita ihailen ja jotka istuu kantajallaan hienosti. Tyyli on sellainen corporate-tyyli, eli aika paljon kapeita hameita, superkorkeita kenkiä, kaunita paitoja, istuvia mekkoja...

Ensimmäisenä on Rouva Minsteri (Madam Secretary) jossa roolivaatetuksesta vastaa Amy Roth. Pääosassa on Elizabeth McCord, jota näyttelee Tea Leoni.
kuva lainattu täältä
Hurjasti tykkään siitä, kun pääosanesittäjällä on usein pitkät housut, eikä hame. Housupukujen leikkaus on moderni ja  tyköistuva. Ei laatikkomainen eikä naisellisuutta piilottava. Amy Rothilla oli tavoitteena, että asut poikkeaisi Washingtonissa valloilla olevasta tyylistä. 
kuvat lainattu täältä
Eli hän pyrkii välttämään helmiä ja huiveja asusteina, vaan käyttää mieluummin moderneja, kevyitä koruja. Samoin hiukset on leikattu enemmän kerroksittain, ne on vapaana ja niissä on tietty keveys.


Minun silmääni tyylikkäistä tyylikkäin sarja on House of Cards (Netflix). Jossa toisessa pääosassa on Claire Underwood, jota näyttelee Robin Wright. Tässä sarjassa tyylin takana on Tom Broecker.
kuva lainattu täältä
Värimaailma on sarjassa yhtenäinen, ja pääpainona on harmaata värimaailmaa.  Lisäksi värit, joita käytetään on tummansininen, ja kauluspaidoissa valkoinen ja vaaleansininen.
kuva lainattu täältä
Sarjassa käytetään erittäin paljon kalliita, tunnettuja merkkejä, mutta ei alleviivaten. Merkit näkyy lähinnä laadussa. Kaikki vaatteet räätälöidään Robin Wrightin mittojen mukaan.

Suits sarja sijoittuu New Yorkin menestyvään lakimaailmaan. Tässä sarjassa on kolme naista tärkeässä osassa. 
kuva lainattu täältä
Sarjassa hameet on niin kapeita, että en usko että niissä on kiva istua. Tai en tiedä voiko nämä päällä syödä mitään, sen verran "tiukoilta" ne näyttää. Tämän sarjan tyylistä on vastuussa Jolie Andretta. Tavoitteena hänellä on ollut tuoda esille varakkuus, korkea tulotaso ja menestys.
kuvat lainattu täältä
Laukut on tosi hienoja, ja näkyvästi esillä. Vaatteet on kalliita ja laadukkaita, kuten Dior, Victoria Beckham, Prada, ja Burberry.
kuvat lainattu täältä
Lakitoimiston nuorin on Rachel Zane, jota näyttelee Meghan Markle. Donna Roberta Paulsen on sähäkkä ja tiukka punapää, jota näyttelee Sarah Rafferty (jonka aviomies on suomalainen!). Ja lakitoimiston yhtenä omistajana on Jessica Lourdes-Pearson, jota näyttelee Gina Torres. Supertyylikästä!
kuvat lainattu Pinterestistä
Kauniita vaatteita on paljon, samoin hienosti tehtyjä telkkarisarjoja. Onko teillä suosikkisarjoja, joista pidätte? Osuuko mikään näistä teidän makuun?

Kommentit

 1. Rouva Ministeri on kiva ja tykkään tuosta tyylistä sekä hiuksista :). Muut ovat mulle vieraita sarjoja, mutta ehkä niihinkin joskus vielä ehtii tutustua....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Mä pidän myös roolihahmon reippaudesta. :)

   Poista
 2. Minäkin tykkään Rva Ministerin tyylistä.En tunne noita muita sarjoja, mutta lyhythiuksisena huomioin
  tuon Robin Wrightin tyylin.Tuntuu, että aina pitkät hiukset on jotenkin hienommat.
  t.-A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Ja on muuten yllättävää, että jenkkisarjassa pääosanaisella on lyhyet hiukset. Aikas harvinaista!

   Poista
 3. Rouva Ministeri kolahtaa - ja vaikka en tuota House of Cardsia olekaan katsonut, niin noita asukuvia olen välillä bongaillut täältä netin syövereistä - tyylikäs nyt vaan on tyylikästä. Suits-sarja on tuttu ja joskus jopa katson sitä toisella silmällä - ja vaatteet ovat taattua laatua. Vaikka kaikki ovat tyylikkäitä ja upeita, olen kyllä kiitollinen siitä, että meillä Suomessa on tuo business- ja toimistopukeutumien vapaampaa - noissa hameissa kun yrittäisi päivänkin kokouksessa istua - ja välillä kävisi pikalounaalla - huh, huh. Rouva Ministerin vaatteet sitävastoin ovat useimmiten sen verran huolettomia, että niissä pystyisi jopa töitä tekemään - I love! Niinkuin koko sarjaakin - tykkään hirmuisesti Tea Leonesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei oikein ainakaan meidän toimistoon tuo corporate-tyyli sopisi :) Mä olin kerran (entinen työnantaja) emoyhtiön Lontoon toimistolla aika pitkässä koulutuksessa, ja silloin mä aiheutin siellä hämminkiä, kun Kaikilla muilla naisilla oli hame, paitsi minulla... Heh...
   Rouva Ministerin vaatteet on kauniisti leikattuja; muistaakseni aika paljon Stella McCarthneyn ja Armanin pukuja. Voisin ottaa vaikka heti! :)

   Poista

Lähetä kommentti