Toimistopäiviä ja Helsinginmatka

Viikolla oli yksi tosi tärkeä neuvottelu, ja siihen piti panostaa jo vaateidenkin puolesta. Edellisenä päivänä oli kampaaja, joten hiukset oli ojennuksessa ja ilman ylimääräisiä harmaita hiuksia. Mietin kovasti, että mitä ihmettä laitan päälle. Päädyin ehkä hiukan epätavanomaisesti mustiin vahapintaisiin housuihin, kauluspaitaan ja harmaaseen pidempään neuleeseen. Korut ja kello oli kaikki hopeisia.
Tässä niitä ei niin onnistuneita ilmeitä... väkinäisiä hymyjä, naapureiden välttelyä ja yllätyksiä...
En ole aivan varma siitä, venytinko rajaa liian pitkälle? Oliko pönötyksen vastaisuus liian läpinäkyvää? Tapaaminen meni kyllä hyvin ja päästiin asiassa eteenpäin, ei siinä mitään! Mutta olisiko sittenkin pitänyt laittaa suorat housut, tai hame? Vaan tokkopa se olisi tilannetta muuttanut suuntaan tai toiseenkaan... Ja tästä asusta ei sitten olekaan kuvaa, vaikka pitkään selitin! Nooooh,
...keskiviikkona oli toimikuntakokous Helsingissä, ja se on selainen rento ja välitön tilaisuus. Peruskokous vaatii peruvaatetuksen.Eli helppoa ja siistiä. Vaatteiden piti olla "junankestävät" ja palaverikestävät. Tämä tarkoittaa siis vaatteita, jotka sietävät istumista ja ovat mukavat päällä. Siispä, harmaa väljä neule pelasti tilanteen.
Palaverin jälkeen ehdin vielä asemalle pokkarikauppaan, ja ostin sieltä 3 kivaa kirjaa. Coco Chanelin elämänkerran, Jonas Jonassonin bestsellerin Satavuotias joka karkasi ikkunasta ja katosi,  ja Elina Lappalaisen Syötäväksi kasvatetut. 
Torstai meni töissä lähes kokonaan sulkeutuneen omaan huoneeseen. Siellä väänsin suunnitelmia ja raportteja. Olin kyllä niin koko mustissa, että fiilis lähenteli Matrix-tyyliä... heh!
Ja perjantai meni kokonaisuudessaan toimistossa, tällä kertaa porukalla visioiden suuria suunnitelmia ja tulevaisuuden skenaarioita, laskelmia tehden ja aivot höyryten. 
Tämän viikon "teemana" oli siis nuo vahapintaiset mustat housut. Hyvät jalassa, helpot olla ja liikkua. Ja minun mielestä siistit. Ne on ostettu Lindexiltä, ja tykkään kyllä ihan älyttömästi niistä.
Ja neule on ostettu...en osaisi tehdä tällaista sitten mitenkään  *huoh*
Siinä tämän viikon pukeutumisia. Aika työpainotteista, mutta en usko että ketään kiinnostaa mun flanelli- neule-villasukkaviritykset kotona, joten ne jää blogin ulkopuolelle. Kivaa viikonloppua!
 Nautitaan vapaapäivistä, linnunlaulusta, ulkoilusta ja kevään tulosta!

Kommentit

 1. Kivoja, rentoja asuja! Itsekin ostin loppusyksystä itselleni vahapintaiset housut - vaikka olin vannonut, että ei ikinä minulle;) Ihanat jalassa - sitten kun taas mahtuvat; tällä hetkellä kinnaavat sen verran takamuksesta, että olo on vähemmän mukava - ja jostain syystä minun väljät neuleenikin ovat kutistuneet tuolla kaapissa...
  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nämä on nyt mun toiset "vahahousut" (aka wannabe-nahkabyysat). Jostakin syystä mä tykkään näistä kovasti. Kummasti noi vaatteet muuttaa kokoaan kaapissa...välillä kutistuu ja välillä taas väljenee?!? Olisiko pakkasen syy? ;)
   Mukavaa viikonloppua sinullekin!

   Poista
 2. Ihania asuja monin kappalein. Mä niin tykkään myös noista sun hiuksista. Sopii niin hyvin sulle tuo leikkaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään itsekin näistä hiuksista ihan mahdottomasti!

   Poista
 3. Kivoja ja helposti pidettäviä työasuja, tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin onkin. Näissä on hyvä istua tuntitolkulla!! :)

   Poista
 4. On kyllä tyylikkäitä asukokonaisuuksia :) Nuo soljelliset nilkkurit on ihanan skrodet, mutta samalla todella tyylikkäät, tykkään isosti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Nuo nilkkurit on ihan huiput, tosi hyvät kävellä kilometritolkulla. Ja silti ne on "siistit".
   Kivaa viikonloppua!

   Poista
 5. Kauniita, mietittyjä työasuja <3 Millaiset nuo vahapintaiset housut oikein on, mitä materiaalia (t. Tyhmä) Missä ja milloin sä otat näitä asukuvia, kun on aina niin kiva valo? Ennen töihin lähtöä vai töiden jälkeen? Tila näyttäisi olevan jonkinlainen lämmin ulkoterassi, vai? Ihanaa sunnuntaita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Vahapintaiset housut on periaatteessa puuvilla-elastaanihousut, joihin on pistetty kevyt vahapinta. Näyttää mattapintaisilta nahkahousuilta. Eli joustavat suht tiukat puuvillahousut. Kivat jalassa, ei hiosta eikä kiristä.
   Asukuvat otan meidän takapihan terassilla, valokatteen alla. Ja kuvat otan työviikon jälkeen lauantaina. Eli viritän statiivin ja kameran partsille, ja loikin edestakas sisälle ja ulos vaatteita vaihtaen ja kuvia ottaen :) (ja yritän muistaa mitä viikon mittaan on ollut päällä)
   Kivaa sunnuntain jatkoa!

   Poista

Lähetä kommentti