5x5

Sain 5x5 -haasteen tässä reilu viikko sitten Hekulta Hues of Black-blogissa. Tässä on siis 5 aihetta, joihin kuhunkin tulisi listata 5 kohtaa! Tässäpä nämä minun :)

1) Mihin haluaisit matkustaa vuonna 2015 ja miksi?

Haluan matkustaa Madridiin (paitsi että kävin jo!) ja Pariisiin, koska en ole siellä käynyt. Lisäksi tahdon käydä Köpiksessä, ihan ostoksilla vaan. Ja sit haluaisin syksyllä jollekin kivalle viinialueelle joko Espanjassa tai Italiassa. Ja jos pääsisi patikoimaan Alpeille, niin se olisi aikas kiva juttu!
2) Tavoitteesi tai haaveesi vuodelle 2015? 
Lapsille ja läheisille toivon tietenkin kaikkea hyvää, ilmanmuuta. Mutta jos sitten sellaisia itsekkäitä, omia toiveita ajattelee... Haluaisin saada yhden ison (työ)projektin alulle ja sitten rullaamaan ihan kunnolla. Tahtoisin löytää sen meille (siis minulle+mun Miehelle) sopivan maapaikan/työleirin/luomuviljelypaikan. Ja sit sellainen turhamainen juttu; jos tuota painoa saisi sen 5 kiloa pois niin olisin eriveri happy! Ja yritys on kova siihen säännölliseen liikkumiseen, päivittäiseen sellaiseen.

3) Mitkä huonekalut tai design-esineet haluaisit kotiisi?
Tämäpä mielenkiintoinen kysymys... Ihan ekana haluaisin uuden sängyn ja siihen kauniin päädyn. Tämä vaatii lähinnä itsensä aktivoimista...eli pitäisi mennä kauppaan. JOS minulla olisi unelmatalo, niin ottaisin sinne heti Mies van der Rohen Barcelonat, valkoisena kiitos. Ja Le Courbusierin mustat lepotuolit. Mutten oikeasti en ole valmis maksamaan tuoleista sellaisia hintoja kuin niistä pyydetään. Eli tämän jaarittelun lopputulos on, etten oikeastaan keksi designhuonekalua, johon olen valmis satsaamaan isoja rahoja. No uuden sohvan voisin ottaa...mutten tiedä vielä minkälaisen. ja olisi kiva, jos Iittala tekisi musta-harmaa-valkoisena Origo-sarjan.
4) Mitkä ovat parhaita luonteenpiirteitäsi (nyt saa kehua oikein kunnolla!)?
Parhaita luonteenpiirteitä on omistautuminen kun koen asian tärkeäksi, jonkinlainen empaattisuus tai perushyvyys/kiltteys on varmaan kanssa hyvä luonteenpiirre. Oikeudenmukaisuus... en millään ymmärrä epäoikeudenmukaisuutta. Uteliaisuus uusiin asioihin. Ja luotettavuus vaikkapa asioiden läpiviemiseen.
5) Lempparit tv-ohjelmasi kautta aikojen tai juuri nyt?
Pienenä tykkäsin ihan älyttömästi Pieni talo preerialla-telkkusarjasta, tykkäsin niistä kirjoistakin. Miami Vice oli kova juttu silloin kun olin lukiossa. Ne vaatteet, huoh ;) Nyt ne naurattaa! Melrose Place oli must silloin kun se joskus oli pop. Nyt oon pikkasen koukuttunit telkkarin OCn ja Beverly Hillsin täykkäreihin. Ja sitten tietenkin hyvin tehdyt brittisarjat on koukuttavia.
Tämä oli kiva haaste! Tehkää ihmeessä, jos ette vielä ole tätä saaneet. Minulla on takana melkein 2 viikon blogihiljaisuus, joten en ihan ole kartalla siitä, kuka tämän on jo tehnyt. Tästä huolimatta, tai juuri sen vuoksi kannustan kovasti ottamaan kopin!
*kaikki kuvat on meidän Madridin matkalta*

Kommentit

 1. Ihana postaus, ihania asioita sinusta. Ja voi Pieni talo preerialla jota aina vaarin kainalossa katsoin. <3 Melrose Place tuli varmaan joka osa katsottua. Takerruin nyt näihin pinnallisempiin asioihin, mutta omaan nuoruuteen kuuluivat nämä.

  Ja brittisarjoille iso peukku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieni talo preerialla oli jotenkin niin viaton ja kiltti sarja <3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi kun haastoit tekemään tämän :)

   Poista
 3. Mukava kuulla lemppareitasi . Telkkarisarjoissa minullakin monta tuttua suosikkia ja brittisarjat ovat ihan parhaita !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Britit osaa homman, niin draamoissa kuin poliisisarjoissa. :)

   Poista
 4. Kivoja reissukuvia tuossa edellä. Matkahaaveita riittää. Niin monta paikkaa olisi näkemättä. Ja Pariisiin, sinne tahtoisin toistamiseen.
  Olisin listannut aikalailla samoja luonteenpiirteitä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matkustelu on vaan niin älyttömän mukavaa! Ja niin paljon paikkoja ja kaupunkeja vielä käymättä :)

   Poista

Lähetä kommentti