Kevätkiireitä

Priorisointi on kovassa huudossa tällä hetkellä. Pitää arvottaa ajallisesti liikkuminen, työ, projektit, perhe, ystävät, vapaa-ehtoistyö ja harrastukset...eikä aikaa ole kuin se sama 24h kuin ennenkin. Kaikkeen sitä itsensä pistää? Mutta mikäpä siinä kun on mielenkiintoisia juttuja!
Töissä olen koko maaliskuun paininut isomman projektin kimpussa, ja perjantaina sain vahvistuksen jatkolle. Mä olen niin iloinen ettei mitään rajaa!! Ihan uskomattoman kivaa, että luotetaan ja pääsee viemään isoja juttuja eteenpäin. Minulle tulee jonkin verran Helsinkiin suhaamista muutaman viikon sisällä, mutta onneksi ei tarvitse lähteä 5.20 junalla!
Kävely on edelleen hyvällä mallilla. Ihan joka päivä en pääse 15k, mutta melkein. Ja perjantait olen päättänyt että ne voi olla siinä 10k, tai pikkasen allekin. Muut päivät kuitenkin paukkuu yli. Perjantai on viikon rennoin päivä, kun töistä pääsee lähtemään vähän aikaisemmin ja koko pitkä viikonloppu on edessä. Olen niin kiitollinen liukumatyöajasta!
Alkava viikko onkin pikkasen talvisempi, ja onhan sitä luntakin tullut pikkasen. Hui! Onneksi aurinkoa on luvassa muutamaksi päiväksi.
Eilen käytiin Helsingissä miehen kanssa. Olen parikymmentä vuotta yrittänyt päästä Bryan Adamsin konserttiin, ja nyt se vihdoikin tapahtui. Sain lipun konserttiin joululahjaksi, ja se oli kyllä huippu lahja!
Konsertti oli kyllä huippu. On muuten mahtavaa, kun on taitavia ja lahjakkaita muusikoita, jotka oikeasti soittaa ja laulaa. Oli ihan mieletöntä seurata ammattilaisia. Homma rokkas, olen iloinen tästä kokemuksesta!
Tänään vähän väsytti, muttei se haittaa! Hyvä musiikki tekee onnelliseksi!

Kommentit

 1. Hassua, maaliskuu tuntuu olevan tosi kiireinen monen elämässä. Sama täällä, tämä viikko on varmaan koko kevätkauden kiireisin. Mutta hei - puolivälissä mennään jo! Ja valoisat aamut auttavat niin paljon jaksamaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valoisat aamut on ihan parasta! Otti kyllä koville, kun kelloja piti siirtää eteenpäin... herätessä kun taas oli pimeää. Mutta eiköhän se tästä helpota, päivä päivältä!

   Poista
 2. Maaliskuu tuppaa kyllä kiirettäv täälläkin. Jännä kuukausi, tuntuu että kaiken pitäisi olla maaliskuun lopussa valmis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Deadlinet painaa päälle. Ja näyttäisi siltä että tätä kestää vielä hetki.
   Toivottavasti sinulla helpottaa jo :)

   Poista
 3. Olipa ihana lahja! <3
  Hei kevättä ja kesää kohti mennään, kiireet on vain hetkittäisiä. Nautitaan pienistä asioista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Konsertti oli ihan yllätys, en mitenkään osannut aavistaa :)
   Juu, pienistä asioista nauttiminen auttaa kummasti kaaokseen ja kiireeseen! Onneksi nyt tämä pääsiäinen on mennyt ihan vaan "möllötellen"

   Poista
 4. Maaliskuussa tuntuu että pimeyden jälkeen oikein herää eloon ja hirmuinen kiire alkaa. Mahtavaa olit konsertissa, niissä tulee käytyä aivan liian harvoin, vaikka musiikin ilmentymänä ei ole niiden voittanutta.

  Upeaa alkanutta viikkoa Annu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevät on ihanaa aikaa, ainakin ulkona ja luonnossa. Voisin olla pihalla koko ajan :)
   Konsertit on kivoja. Jos asuisin lähempänä Helsinkiä, niin kävisin useammin. Tältä menee kuitenkin se 4+4 tuntia ajoihin... Eli ei ihan "piipahtamaan" pääse.
   Mutta kiva, että edes joskus :)

   Poista
 5. Blogistani löytyy sinulle haaste. :)
  Kivaa pääsiäisen aikaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos oikein paljon! Käynpä kurkkaamassa :)

   Poista
 6. Moi taas, mitä kuuluu? Olisi kivaa lukea taas kuulumisiasi! :) Mukavaa pääsiäistä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, kiitos hyvää :)
   Nyt tämä kirjoitustahti pikkasen laahaa työprojektista johtuen. Pää on täytetty yhdellä mielenkiintoisella jutulla joka on mielessä yötä päivää. Yritän nyt kuitenkin 1-2 juttua viikossa saada aikaiseksi :)
   Kivaa pääsiäistä!

   Poista
 7. Oikein mukavaa pääsiäistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! Sinulle myös ihana! <3

   Poista

Lähetä kommentti