Matkatyöpäivä

Tykkään ylipaljon kotipaikkakunnastani, enkä todellakaan halua muuttaa täältä. Mutta huonona puolena on se, että Helsinki on kaukana. Kun sinne on asiaa, joutuu varaamaan 3 tuntia per suunta matka-aikaa. Ja jos palaveri on aamulla, niin lähtö on 5.20 tai 6.20, ihan niin kuin tänä aamuna.
Mutta onnistuuhan se hyvin, kun kaiken laittaa illalla valmiiksi. Sitten aamulla vaan eväät ja tavarat laukkuun ja menoksi. Junassa matkustamiselle propsit kyllä siitä, että siellä voi tehdä töitä. Ja sieltä saa kahvia!
Helsingissä liikun jalan, jos tapaamiset on kävelyetäisyydellä JA jos tiedän tarkasti missä paikka on. Mutta jos tapaamiset on eri puolilla kaupunkia, niin taksi on kyllä kätevä ja helppo. Eikä se ole kallistakaan. Eikä tarvitse pelätä että myöhästyy... ja sitä pelkään eniten jos kuljen julkisilla. (Myöhästymiseen ei oikein ole mahdollisuutta)
Tapaamisten välissä oli pari tuntia, joten ehdittiin syömäänkin! Positiivista!

Viimeisen tapaamisen ja junan lähtemisen väliin jäi tunti aikaa. Käytettiin se tehokkaasti asemalla pokkarikupan koluamiseen ja kahvilassa istumseen.  Minä ostin 3 ja kaveri 2 pokkaria. Kiva, kiva!  Kotona oltiin sitten illalla 19 jälkeen. Kaksi palaveria vei koko päivän. Mutta se on näitä etäisyydestä johtuvia piirteitä. Loppuviikko onkin ihan perus toimistoelämää.
Mukavaa työviikkoa!

Kommentit

 1. Kiva tämmöinen päivää kuvaava postaus. Niskavillat kyllä nousi täällä pystyyn tuon junan lähtemisajankohdan kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitus oli ottaa enemmänkin kuvia, muttei sitä oikein ehtinyt! Hyvä kun nuo sain räpsittyä ;)
   6.20 on ihan ok aika...se 5.20 junalla lähtö on jotain kamalaa!

   Poista

Lähetä kommentti