Pääsiäinen

4 päivän vapaa tuli oikein mukavaan kohtaan. Kahtena ensimmäisenä päivänä olin vain sisällä, luin ja katsoin leffoja varmaankin enemmän kuin ikinä. (Begin Again, Honor Diaries, Saving Face, Larry Crowne, Sattuman kauppaa, Paris Je t'aime, W'ont back down) En käynyt edes lenkillä. Söin paljon hiilareita ja 2 levyä suklaata. Nukuin silloin kun nukutti ja makasin niin paljon, että luulin saavani selkävaivoja ja makuuhaavoja mokomasta. Onneksi lapset ja Mies oli samalla linjalla, niin ei tarvinnut potea huonoa omaatuntoa!
Kevään vihreitä merkkejä
Sunnuntaina olikin jo eri fiilis. Oli ihan pakko mennä ulos! Ja siihen tarjoutuikin loistava mahdollisuus, kun aurinko paistoi ja oli niin kaunista. Ja mikäpä sen parempaa, kun ruokakin jäi muhimaan uuniin ihan itsekseen. Tein lammasta Nannan Kaikki äitin reseptit-blogissa olevan ohjeen mukaan. Ja hyvää tuli! Nam!
Niin ne tomaatintaimet vaan lähti kasvuun :)
Maanantai onkin ollut reipas päivä. Lenkkeilyä, kahvilla käynti ja takapihan "nyppiminen"! Vaan mitäpä nyppimistä siinä on? Alaa ehkä 30 neliötä? Mutta mitäpä tekosyitä sitä ei keksisi siihen, että saa olla ulkona! Ja sitten tietenkin kahvittelua auringossa! Niin ansaittua!
Meidän nurtsi ei olekaan nurtsi, vaan kevätkukkameri, jeijjj!! (Mutta miten tästä tehdään nurmikko??!)
No juu, onhan sitä tänään tullut päikkäritkin otettua. Johtuu varmaankin ulkoilun ja ruuan määrästä. Tässä on tosiaan kerätty sekä energiaa että jaksamista viikoiksi eteenpäin. Ihanaa!
 Tiistain olenkin Helsingissä, on pari tärkeää ja merkityksellistä palaveria ja niihin pitäisi keksiä jotain päällepantavaa... Mekko vai housut? Siinäpä "iso" pulma!
Mahtavaa pääsiäisen jälkeistä elämää kaikille!

Kommentit

 1. Tervetuloa Helsinkiin... Meillä paistoikin tänään jo aurinko ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos :) Toivotaan, että se paistaa huomennakin! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Luultavasti päädyn mekkoon. Toivotaan että sukkikset pysyy ehjänä ;)

   Poista
 3. Kuulostaa ihan täydelliseltä pääsiäislomalta! Kiva kuulla sinusta taas <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein rauhallista ja kivaa on ollut :)
   Luultavasti postaustahti on hitaanlainen tässä jonkinaikaa... kun työjutut täyttää myös vapaa-ajan :)

   Poista
 4. Voi ny tomaatintaimi. Mun pitäis kans.. osasikohan sitä, jos oikein yrittäis?! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti