Tiistaikuulumisia

Vaatekriisiä pukkaa... tuntuu ettei vaatekaapissa ole mitään, vaikka kuinka penkoo ja katsoo! Silti henkareissa roikkuu vaikka ja sun mitä. Luultavasti pitäisi vähän eri silmin käydä läpi sitä sisältöä. Tänään päätyi pitkästä aikaa päälle Nanson musta mekko. Ja sen kanssa tietenkin huivi ja paksut sukkikset.Töissä oli muuten eri kengät kuin näissä kuvissa.
Tässä mekossa on helppo olla, kun se on painavaa trikoota eikä siksi rypisty vaikka miten istuisi ;) Yllättävää, miten vähän tätäkin on  tullut pidettyä, vaikka ihan kelpo työvaate onkin? Jotenkin se vaan jää sinne kaappiin. Mun pitää varmaankin vaihtaa tähän vyö. En oikein pidä tästä nirunaruvirityksestä.
Nanson mekko on parin-kolmen vuoden takaa. Nilkkurit on Gaborin.
Aika kylmää on ulkona...Aamusella pitää pukea kunnolla päälle ettei palele. Yllättävästi lämpötila seilaa nollasta viisitoista astetta ylöspäin ja sitten taas takaisin. Aamulla kyllä tosissaan harmitti kun satoi lunta. Vaikka kyllähän sitä jo tähän ikään mennessä luulisi oppineensa, että sitä voi tulla vielä kesäkuussakin.  
Jokos muuten tiedätte ketä äänestätte? Minulla on kaksi ehdokasta, joista pitäisi osata valita just se oikea. Onneksi kumpikin on samasta puolueesta, niin ei tarvitse sitten sitä enää arpoa! Mukavaa työviikon jatkoa kaikille!

Kommentit

 1. Tyylikäs mekko ja voisin itsekin tuollaisen ottaa. Tosin, minulle se olisi varmaan liian pitkä ja silloin se ei näyttäisi noin hyvältä:) Ompelin juuri lyhemmäksi yhden pitkän hameen, jonka olin ostanut vuosi sitten ja en ollut kertaakaan käyttänyt. Pituus oli minulle väärä ja näytin tantalta:) Ehkä sitä nyt tulee käytettyä enemmän. I hope so.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Totta puhut! Mekossa (ja hameissa) helman pituus on kyllä tärkeä. Itselleni polven yläpuolelle päättyvä on kauhistus - tulee ihan alaston olo! Mutta pituus on kyllä kiva muiden päällä :)
   Toivottavasti ostamasi mekko pääsee käyttöön!

   Poista
 2. Kaunis mekko jonka voi asustaa vaikka miten sanon minä. Vaan niin se taitaa olla, että omalle vaatekaapilleen tulee kovin herkästi sokeaksi. Niin minäkin, ei kun pinterest apuun, tai blogin vanhat kuvat, nekin auttaa monesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Oman vaatekaapin sisältö on niin tuttu...sinne tulee katsottua joka päivä! Pinterest onkin oiva apu jos vaateratkaisu on hukassa!

   Poista
 3. Me naiset, me naiset... ei mitään päälle pantavaa ;) Sellaisina päivinä asustetaan juuri huivien kanssa asut. Ihana huivi ja sopii hyvin tämän mekon kanssa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niinpä, kaapeissa on vaikka kuinka paljon vaatetta, ja silti on ongelma?! Tykkään tuosta huivista tosi paljon. Varmaan olen pitänyt sitä kaikista eniten mun huiveista tänä talvena.

   Poista
 4. Todella ihana asu ja rakastan trikoota, kun ei rypisty ja on niin mukava yllä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) trikoo on kiva päällä kun ei rypisty. Mutta joskus se saattaa näyttää vähän nuhjuiselta...

   Poista

Lähetä kommentti