Etiketti

Oletteko tutustuneet Alkon asiakaslehteen Etiketti? Lehtihän ilmestyy 4 kertaa vuodessa, ja se on saatavissa Alkon myymälöistä ilmaiseksi. Kannattaa napata mukaan vaikka ohikulkiessa, jos ko. kauppaan ei ole asiaa. Itse otan lehden joka kerta kun se ilmestyy, ja siinä on ihan huipputason juttuja! Ja kyllä, muutamia hilloan tuolla kaapissakin...ja ihan ruokaohjeiden vuoksi!
Lehdessä on ihan huikean kauniit kuvat ja hyviä ja herkullisia reseptejä. Nektariini-breasolasalaattia aion ainakin kokeilla. Samoin kannessa oleva vuohenjuustoquiche alkoi houkutella! Lehdestä löytyy myös kivoja juttuja maailmalta. Aina tekisi mieli matkustaa jonnekin esitellyistä paikoista. Tällä kertaa oli juttua Argentiinasta. Ja olihan lehdessä lyhyt, mutta niin kaunis juttu Toscanastakin.
Henkilökuvana oli Tertinkartanon isäntäpari, jotka ovat luomuilleet jo 30 vuoden ajan. Tulipa pakottava tarve googlata paikka, ja mietinkin josko voisi jossakin välissä pyörähtää siellä kesällä. :)
Ja olipa siellä Marttojenkin kivat ohjeet onnistuneeseen juhlavaan kattaukseen. Kukka-asetelmiin ja  pöydän koristeluun on kivoja ja toteutuskelpoisia vinkkejä.
Ihanaa vapaapäivää, ja mahdollista pidennettyä viikonloppua kaikille! Nautitaan keväisistä päivistä, satoi tai ei! Kesää kohti mennään jokatapauksessa.

Tämä postaus ei ole yhteistyöpostaus, vaan ihan perusvinkki, minulta sinulle. Hakekaa lehti, jos ette vielä ole lukeneet :) Suosittelen lämpimästi.

Kommentit

 1. Nyt täytyy sanoa, että olen elänyt ihan pimennossa tämän lehden sisällöstä. Luulin, että siinä käsitellään vain Alkon tuotteita.
  Kiitos lehtivinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaakseni siellä on toinenkin lehti jaossa, joka on pelkästään tuotelistauksia. Mutta tässä Etiketissä on niin kauniit kuvat ja kivat jutut ettei kannata jättää ottamatta sitä. Toki, onhan siinäkin tuotepuffejakin (mainoksia), mutta niitähän on kaikissa lehdissä :)

   Poista
 2. Sama lehti taitaa mulla olla tuolla. Hain sen pari viikkoa sitten. Tykkään myös aina napata mukaan, kun käyn alkossa. Kivaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, hyvä! uusi numero kannattaakin hakea aina sen ilmestyessä. Kivaa loppuviikkoa sinullekin :)

   Poista
 3. Kiitos lehtivinkistä! Ja hei - kiva uusi banneri sulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina on kiva, jos voi vinkata! Ja kiitos...olikin aika vaihtaa banneri - olisikohan vanha ollut jo 1,5 vuotta?!? Jos yrittäisi sellaiseen kvartaaleittain vaihtuvaan - heh ;)

   Poista

Lähetä kommentti