Ihana mekko!

Tykkään kun mekossa on vähän hihaa. Ja tykkään kun mekko on mukava päällä ja siinä on väljä hameosa. Ja tykkään siitäkin, kun leikkaus on naisellinen - ei tiukka, vaan naisellinen. Silleen sopivasti vartalon kaaria myötäilevä. Siksi olen varmaankin pitänyt COSin harmaata mekkoa ja mustaa mekkoa tänä talvena paljon.
Kesään ei ole oikein ollut "mekkoliinia", hameita kylläkin. Tai noh, on minulla pari hihatonta, mutta ne on hippasen hankalia, kun aina pitäisi olla neuletakki, bolero tai muu hartioilla.
Viimeksi kun kävin Helsingissä käväisin pikapikaa COSilla, ja siellä oli hauska sininen "farkkumekko". En ostanut sitä silloin, mutta se jäi pikkasen vaivaamaan minua. Niinpä tilasin sen parisen viikkoa sitten... ja voi että se on ihana!
Ajattelin pitää sitä sekä töissä että vapaa-ajalla. Asustamalla siitä saa erilaisen. No en ehkä kuitenkaan laittaisi sitä neuvotteluihin, mutta kyllä se käy sellaiseen perustoimistopäivään! Ja mitoitus oli kyllä nappi! Sekä helman että istuvuuden osalta. Uskon vakaasti, että tämä tulee olemaan mun tämän kesän lempimekko!

Kommentit