Marjukalta 5x5 haaste

Sain Marjukalta haasteen, jota olen hillonnut jo tovin aiheissa. Vastaukset tuli jo tehtyä melkein heti kun sain sen, mutta en löytänyt sopivia kuvituskuvia. Nyt kuitenkin tämä vatulointi riittää -  Haasteessa piti siis vastata viiteen kysymykseen, ja ne löytyy tästä alta! 
Valkoisia paitoja... Löytyy minulta aika paljon. Tässä ne ohuet :)

1. Minkä tyylistä vaatetta tai asustetta et enää pukisi päällesi mistään hinnasta, vaikka joskus siitä kovasti piditkin?
En usko että enää tulee sitä päivää, että pistän superhyperpienen ja paljastavan bile-halterneck-topin päälle...  Jotenkin aika on ajanut ohi iän, käsivarsien ja selän ;) Enkä ihan varmasti laittaisi minihametta!
2. Mistä osasista kesätyylisi koostuu?
Kesällä pidän enimmäkseen pellavahousuja ja t-paitoja. Ja luultavasti tänä kesänä tulen pitämään paljon sinistä COSin denimmekkoa. Ja varmaankin tennarit on ykköskenkinä, silloin kun balleriinat ei ole jalassa.

3. Lempivuodenaikasi vaatetuksessa?
Kevät on kiva, ja syksy. Silloin on ehkä eniten valinnanvaraa vaatteissa.  Vaatteita ei ole liikaa, eikä liian vähän - vaan niitä saa yhdeisteltyä eri tavoin ja asuihin tulee mukavasti kerroksellisuutta. Ja sitten kumpaankin vuodenaikaan liittyy odotus tulevasta! Mutta säiden (siis lämpötilan puolesta) pidän ehdottomasti kesästä!

4. Seuraava asustehankintasi?
Eipä tule mieleen mitään ihmeellistä... Luulen, että se on konjakinvärinen kello. Haluaisin sen, mutten kylläkään tarvitse sitä.
5. Kun ensimmäiset helteet tulevat, aion...
Olla lomalla ;) Ja käydä satamassa ravintolalaivassa kuoharilla. Ja kävellä pitkiä iltalenkkejä, koska illat on ihania helteiden aikaan. Ja ihan ehdottomasti aion olla niin paljon ulkona kuin mahdollista!

Kiitos Marjukalle tästä <3 Tämä oli kiva tehdä!
Haastan mukaan mun viisi Nelkytplus-kolleegaa: PaumauOuti's Life, Kristallikimara, Appelsiineja ja hunajaa, ja Onnenhetkiä paratiisissa
Nyt Euroviisuetkot! Mukavaa ja rentoa launtaita!

Kommentit

 1. Kiitos haasteesta :) Sinun vastauksia kun luin niin huomasinpa muutamia samoja juttuja taas itsessänikin :D
  Mukavaa lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Jännityksellä odotan mitkä kohdat on samoja!
   Kivaa sunnuntaita!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Eikös olekin :) Tee ihmeessä jos siltä tuntuu! Mukavaa sunnuntaita!

   Poista
 3. Hauska postaus! Vaikka tykkäänkin halterneck-biletopeista ja minihameista... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Jees, halterneckit on kauneimpia toppeja, muttei enää minulle, kiitos. Ja minihameita en ole ikinä oppinut pitämään...

   Poista
 4. kiva postaus :)

  Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :9
   Kivaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa!

   Poista
 5. Huh hei, kiitos haasteestasi, toteutukseen lähtee :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti