Mitä ruokakassi sisältää-haaste

Anne oli tehnyt hauskan haasteen Kotoilua Mäkelässä-blogissaan  jonka hän oli bongannut Minäkö keski-ikäinen blogista. Siinä ihan simppelisti piti kuvata ruokakassin sisältö. heh.
Jopa on hassu haaste - ja pakkohan se oli sitten toteuttaa!
Ruokakassi on eilinen. Eli kahden aikuisen, minilomalta palanneen lauantaikassi. Oltiin väsyneenä Prismassa, ja kotimatkalla muistin että ko haaste odotti tekoa vaille valmiina. Tuumasta toimeen.
Latasin ostokset pöydälle, otin muutaman kuvan ja tässä todistusaineisto. Kuvissa on kaikki ostokset.
Ainoa missä vähän siistin ostoksia oli, kun otin vihannekset ja hedelmät pois pusseista. Eihän niitä muuten olisi nähnyt. Ei varmaankaan pitäisi selitellä ostoksia, mutta tässä nyt koottuna... Flora Vanilla-kastike omenapiirakalle, jonka teen viikonaikana nahistuneista ompuista. Valmiiksi marinoitua lihaa ostin, kun en vaan jaksanut ajatella. Olut, koska on lauantai, ja vaalea patonki, kun en taaskaan ajatellut mitään. Enempää en selittele. Tämä oli tässä. Mitä tämä kertoo minusta? No ei mitään. Täsmä samalla tavalla ostokseni voi nähdä Prisman kassalla.  :)

Kommentit

 1. Minusta tämä on hauska haaste. Tosin tykkäsin kaupan kassallakin, siellä Prismassa juuri, katsella mitä muut ihmiset ostavat ja arvuutella, mitä kaikkea ruokia niistä loihtisivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tämähän on varsin lystikäs! :D Siksipä sen teinkin. Ja olihan tämä myös nopea tehdä. Eikun kamat kassista, muutama räpsy ja perään kootut selitykset.
   Kivaa sunnuntaita!

   Poista
 2. Hyvältä ja terveelliseltä näyttää, tämä on kiva haaste ja mielenkiintoista kurkkia muiden kauppakassiin. :) Kivaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika perussettiä. Tajusin just, että kuvassa ei ole normaalisti viikonloppuun kuuluvia karkkeja, mutta niitä ei nyt tehnyt mieli (!?!) joten ei niitä tullut ostettuakaan.
   Mukavaa sunnuntaita!

   Poista
 3. Paljon samantyyppinen kuin meidän ostokset. Luomua olen alkanut suosia enemmän!Tuore ananas on parempaa kuin purkki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jees, perusostoksia - luomua minäkin suosin, mutten aina muista, jaksa, viitsi :) Tuore ananas on niin hyvää, nam!

   Poista
 4. Hauska haaste! hyvin samanmoinen oli meidänkin lauantai ostoskassin sisältö...tosin oluen tilalla pari siideriä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämähän on samaa tyyppiä kun "näytä mitä laukkusi sisältää"-haasteet. Hassuja ja höpsöjä haasteita ;)
   Eipä nuo ostokset hirvittävästi vaihtele päivästä toiseen... koska me syödään aika perusruokaa. Joskus lauantaisin saunasiideri eikä olut :)

   Poista
 5. Tämä ei paljoa vaadi ja on hauska katsoa mitä muut ostavat :) Voi keksiä jotain uutta omaankin kassiin.Hyvältä näyttää,terveellisiä juttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niinpä! :) Tämä oli hauska ja helppo - ihana!

   Poista

Lähetä kommentti