nelkytplus

Olen liittynyt yli nelikymppisten somettajien ja bloggaajien joukkoon! Siitä kertoo sivupalkissa oleva 40+ logo.  Yhteisön blogisivulle pääset tästä, Instagramiin täältä ja Facebookiin täältä. Käykääpä kurkkimassa. Kanavista löytyy ihan huippu tuttavuuksia!
 Nelkytplus-sivuilla on kerrottu yhteisöstä näin:
40+ yhteisö on Suomen ensimmäinen kyseiselle ikäryhmälle suunnattu viihdyttävä, elämyksellinen ja hyödyllistä sisältöä tuottava mediakanava. Kokoamme yhteen laadukkaat, itsenäiset yli 40-vuotiaiden naisten ja miesten mielenkiintoiset blogit, instagram-tilit ja muut sosiaalisen median kanavat.
Tosi kiva, että löytyy aktiivisia ja aloitteellisia naisia, jotka ovat perustaneet ja lähteneet kehittämään aikuisyhteisöä. Mahtava yrittäjäasenne! Toivonkin, ettei some olisi meille aikuisille pelkästään niche-juttu, vaan aito, iloinen ja tärkeä asia. Tämähän avaa mahdollisuuksia vaikka ja mihin.
Niin kuin nelkytplus-sivuilla lukee: Enemmän elämää - itsekkäästi irti arjesta!

Kommentit

 1. Vastaukset
  1. :) hienoa kun pääsee porukkaan mukaan! <3

   Poista
 2. Kiitos vinkistä,täytyy tutustua :)

  VastaaPoista
 3. Kävinkin jo aiemmin kurkkimassa yhteisöä ja mietin, josko sinne laittaisin viestiä minäkin. Mutta koska olen niin hassu, että mieluiten pysyn edelleenkin blogeineni ihan piilossa vaan, en sitä vielä tehnyt. Vaan ans kattoo ny. Yhteisö kuitenkin kuulostaa tosi kivalta. Ja 40+ jotenkin hirmu nuorekkaalta mun näkövinkkelistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, kyllähän sitä piti miettiä...siis sitä julkisuutta...mutta kun itse olin jo naaman kanssa täällä, niin mitäpä enää miettimään?
   Uskon vahvasti yhteisön toimivuuteen ja kehittymiseen ja kyllähän se kivalta vaikuttaa!! 40+ on just sopiva nimi ;)

   Poista
 4. Voi sinua Annukka - kun kirjoitat kuin minä olisin kirjoittanut. Tämmöiset jutut ovat varmasti tosi mukavia ja yhteisöt tärkeitä -ei sillä.

  VastaaPoista
 5. Ihanaa, että olet myös mukana <3 tästä meidän yhteisöstä on muodotumassa todella kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Niin monta ihanaa on mukana yhteisössä, joten uskon että tämä onnistuu!

   Poista
 6. Minä niin mieleni ilahdutin, kun huomasin, että sinäkin olet mukana <3 Tästä tulee vielä huippujuttu - siellä on niin upeaa joukkoa mukana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinua ihanuutta <3 Luotan kyllä vahvasti tähän yhteisöön ja yhteistyön voimaan :)

   Poista
 7. Hieno homma, kiva, että juttusi ovat luettavissa myös tuota kautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Siellä on kyllä ihania blogeja luettavaksi!

   Poista
 8. Onnittelut Annu! Tunnustan minäkin sitä katselleeni ihastellen ja ajatelleeni, että olisi kivaa kuulua tuohon porukkaan. Vaatimukset ovat valitettavasti sen verran tiukat toivotun julkaisutahdin ja lukijamäärien osalta, ettei onnistu. Upeaa kuitenkin, että on löytynyt yrittäjyyttä perustaa foorumi, jonka uskon takuuvarmasti todentavan, ettei bloggaaminen ole vain nuorten juttu! Mukana olen ehdottomasti seuraamassa Facebookin kautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minusta on niin hienoa kun Heli-Hannele ja Johanna rohkeasti lähtivät toteuttamaan monenkin mielessä pyörinyttä asiaa! Uskon vahvasti että tämä kehittyy vahvaksi yhteisöksi josta lukijat hyötyvät monin tavoin :)

   Poista
 9. Minäkin vähän tuota mietin, mutta sitten aloin pohtia miten paljon ikä minua määrittelee. Ei taida blogillani olevan ihan tarvittavaa määrää kävijöitäkään... Vaikuttaa kyllä kivalta yhteisöltä, ja hienoa, että muitakin yli nelikymppisiä bloggaajia löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa sanoa määritteleekö ikä minua?!? Eikä tullut edes mieleen että siinä olisi jotain :) 40+ lyhenne on lukenut itselläni koko bloggaamisen aikana omassa lyhyessä esittelyssä.
   Uskon ja toivon todellakin että yhteisöstä tulee hieno!

   Poista
 10. Onnea ja kiva, että olet joukossa mukana. Hienoa kuulua tähän porukkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) On hienoa saada kuulua tähän!!

   Poista
 11. Huippua, että tulit mukaan :) Olen huomannut kuinka näppärä tapa on lukea kaikkien suosikkiensa uusimmat postaukset 40+ sivujen kautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Hienoa että pääsin mukaan! Mukavaa on, että löytyy paikka, josta kootusti saa postaukset!

   Poista

Lähetä kommentti