Vinkkiä pukkaa...

Oletteko löytäneet sivustoa Fast Company? Jos ette, niin hopi hopi sinne vaan! Siellä on uskomattoman hienoja yrittäjätarinoita, juttuja uusista teknisistä innovaatioista, eettisestä yrittämisestä, johtamisesta ja designistä. Jutuissa kerrotaan miten luodaan ja ylläpidetään kilpailukykyä, löydetään oma markkinarako, mikä saa yrittäjät tekemään töitä päämääränsä eteen ja miten he ovat uudistaneet liiketoimintamalleja ja toimintatapojaan.
Flickr Creative Commons by Sonny Abesamis
Virkistäviä ideoita, erilaisia tapoja toimia, asioiden yksinkertaistamista....ilman niitä kuulusia "en mä voi, kun..." tai "kyllä mä periaatteessa, mutta..." Eikä kaikki esitellyt jutut ole välttämättä fiksuimmasta päästä, tai toteutetavissa Suomessa, tai edes hirvittävän tuottavia. MUTTA uusista erilaisista ideoista voi aina ottaa oppia.
Flickr Creative Commons by Dutch-Builder
Asuukohan minussa pieni yrittäjä? No asuu, on aina asunut ja tulee aina asumaan. Minua kiehtoo suunnattomasti liikeideoiden kehittäminen, tuotteistaminen, ja palvelumuotoilu. Kuulostaako kryptiseltä ja hankalalta? No ei se sitä ole. Tavoitteenahan on saada idea jalostettua myytävään muotoon! Arvostan aitoja juttuja, joiden eteen on tehty hartiavoimin töitä... lukekaa vaikka naisesta, joka pisti pystyyn jogurttifirman, tai miten saat tuottoja Instagramista tai mitä sähköpostin tulisi sisältää, jotta se luetaan ja siihen reagoidaan. Tai jos haluat, että sinut muistetaan, niin mitäpä sen eteen voisi tehdä?
Flickr Creatie Commons by Richard
Nyt HBO auki, ja viime maanantain Game of Thrones näkymään. Kivaa viikonloppua kaikille!

Kommentit

 1. Kiitos vinkistä! Kävin kurkkaamassa ja heti löytyi monta mielenkiintoista juttua luettavaksi.

  Nuo Lego-kuvat ovat hauskoja, olen itsekin paljon kuvaillut niitä koulun harjoitustehtäviä varten. Läheltä kuvattuna hahmoista tulee lähes inhimillisiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä on kyllä ihan valtavasti luettavaa :)
   Kun noita kuvia Flickristä etsin, niin tuli itsellekin sellainen oli, että pitäisi ostaa noita ukkeleita. Ne on niin veikeitä, ja nykyään niin monipuolisiakin!

   Poista

Lähetä kommentti