jaksaa, jaksaa...

Vielä pikkasen on pinnisteltävä ennen kun loma alkaa...

Onneksi ulkona on niin nättiä! Ja onneksi eväiden teko aamulla onnistuu ilman valoja. Ja onneksi saa käyttää kivoja vaatteita töissä. Sellaisia, jotka on mukavat päällä, eivät kiristä eikä purista tai ihmeemmin rypisty. Tämä viikko on aivan ihana, kun ei ole ainoatakaan Helsinkimatkaa! Ihan huippua! Saan kävellä työmatkat, eikä yletön väsymys pääse rullaamaan päälle. Matkapäivät on tosi rasittavia, kun pelkkään junassa istumiseen kuluu kokonainen "työpäivä".  Projektissakin palaset alkavat pikkuhiljaa loksahtelemaan kohdalleen, ja epävarmuustekijät poistuvat yksi toisensa jälkeen. Hyvä hyvä! Onnistumisen tunteita ja hyppyläpsyjä!
 Huomasin just "kauhukseni" että mulla on kampaaja vasta ensi viikolla... ja minä luulin, että se olisi tämän viikon keskiviikkona. Ei päivää... Tyvikasvu on nyt ihan jäätävä. Päälaelle kasvaa uhkaavasti valkoinen läntti...heh... Mietin just, että voikohan töihin laittaa hattua tai pantaa? ;)
No entäpä nämä kuvat? Tämä täti kävelee töistä kotiin. Enää ei tarvitse olla tuulipuku päällä, vaan riittää college-paita... ja ehkäpä jonain päivänä jopa t-paita? Kuka tietää josko sekin olisi tässä ihan just ja kohta? Mukavaa viikkoa kaikille! Nautitaan kesästä!

Kommentit

 1. Meidän töissä paistoi ulkoilupihalle niin kuumasti aurinko tänään, että hetken istuin jo t-paidalla auringosta nauttien :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että! Aurinko on vaan ihan parasta <3

   Poista
 2. Mun tarttis jaksaa vielä melkein neljä viikkoa ennenkuin on loma. Huoh. Jotenkin sekin aika menis niin paljon mukavammin, kun paistais ees aurinko. Sitä kun työpäiväkin on niin paljon mukavampi, kun ikkunan takana ei jatkuvasti sade ropise ja liput liehu tuulessa. Mutta ehkä sekin päivä koittaa. Ja sitäkin toivon, että vähän edes sais väriä kasvoihin. Nyt sitä on kuin se kuuluisa kalkkilaivan kapteeni vitivalkoisine säärineen :). Eipähän niitä tosin oo paljon tarjennut paljastella.

  Iloista lomaa jahka sen aika koittaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nythän se aurinko jo pikkasen paistaakin...ainakin täällä. Ja nimenomaan illalla! Mä torkahdin meidän terassilla tänään iltapäivällä...oli niin kivan lämmin!
   Juu, kalpoisena täälläkin ollaan, sääret on säälittävän väriset, heh
   Kyllä se loma on tulossa <3

   Poista
 3. Vitsi miten valoisasti olet löytänyt kaikkia hyviä puolia, vaikka hieman kylmä onkin. Toisaalta en nykyään tykkää helteestä ollenkaan, joten nythän on aika kiva. Kivaa myös olla pirteä, kiitos valoisuuden.

  Tuo tyvihomma on sellainen, että itseään se häiritsee julmetusti, mutta muut eivät välttämättä kiinnitä lainkaan huomiota.

  Reipasta viikkoa Annu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valo ja lämpö tekee kesän. Ja tietenkin luonnon vihreys :)
   Mun harmaat (valkoiset) huomaa kyllä. Ero on niin iso muuten tähän päähän. Pitää vaan koittaa pitää hiukset "sekaisen" näköisenä, heh
   Kiitos, reipasta viikkoa sinnekin <3

   Poista
 4. Vähän jälkijunassa, mutta tyvikasvun peittoon suosittelen ruskeaa kuivashampoota. Toimii! T. Päivi

  VastaaPoista

Lähetä kommentti