Muiden kivoja instailuja

Juuri nyt on sen verran "muuta" meneillään, etten vaan ehdi blogiin, vaikka haluaisin. Instagramia on näppärä selata kiireessäkin - sehän on nopeampi ja kätevämpi.  Joinakin päivinä ehtii itse tuikkaamaan useamman kuvan, ja toisina päiviän ei yhtäkään.

Instagramista löytää ihan loistavia oivalluksia tai ajatuksia herättäviä juttuja. Oma Instani on beta-versio, eli ei se "aito ja alkuperäinen." Siitä ei siis löydy kaikkia hienoja ominaisuuksia. Puhelimeni on Lumia, ja joko sillä ei voi (tai sit mä en osaa!) uudelleen lähettää toisten kivoja juttuja. Siispä laitan kivaa jakoon täällä blogissa.

Ensimmäisenä on @tanjapiha. Tanjalla on myös blogi, mutta se taitaa olla holdissa tällä hetkellä. Tykkään Tanjan iloisuudesta ja siitä että hän on rehellisesti ja täysillä uranainen, juoksee, tekee hyvää, syö välillä karkkia, ja omistautuu myös perheelleen. 
@tanjapiha Instagram
Tänään sattui silmään myös @NaistenPankki Instagram päivitys jossa Samu-Jussi Koski puhui asiaa - tärkeää asiaa! Tässä ei kuva ole niinkään se juttu, vaan teksti.
@naistenpankki instagram
Catherine @notlamb instagramtiliä on ollut kiva seurata tässä muutaman viikon ajan. Hänellä on hashtagilla #iwillwearwhatilike kuvia, joissa hän pukeutuu muotipoliisien sääntöjen vastaisesti. Ja hän on haastanut muita tekemään samoin! Catherinen blogi on Not Dressed as Lamb, kannattaa käydä sielläkin!
@notlamb instagram
 Yritys, joka on oivaltanut Instagramin voiman, on Nunuco Design Comapany. Ihana seurata nuoria yrittäjiä! Arvostan suunnattomasti heidän iloisuutta, värikkyyttä ja valoisutta. Ja miettikää, heillä on jo yli 50.000 seuraajaa! Varmaan eniten instaseuraajia jyväskyläläisistä yrityksistä! Hienoa työtä. :)
@nunucodesigncompany instagram
Muistan kun aloitin Instagramissa noin 1,5 vuotta sitten ja ihmettelin suunnattomasti mihin sitä tarvitsen. Nooh, eihän sitä t a r v i t s e  mihinkään, mutta onhan se vallan hauska ajanviete! Mihinköhän sitä seuraavaksi haksahtaa? Snappchattiinkö? Epäilen kovin...ellei sitten puhelin vaihdu tässä jossain välissä!
Mukavaa ja lämmintä elokuun jatkoa kaikille!
Ai niin, ja mun oma instagram löytyy @annunelama

Kommentit

 1. Insta on kyllä niin kiva paikka ja täynnä mielenkiintoisia kuvia! Meidän nuoriso on snapchatissä...oon itsekin miettinyt sitä samaa...että pitäskö vai eikö...

  VastaaPoista
 2. Insta on kyllä uskomaton paikka! Oon ihan koukussa :D

  VastaaPoista
 3. Mä olen ihan koukussa instagramiin. Yksi kuva päivässä on pakko sinne ainakin laittaa :)

  VastaaPoista
 4. No samat on versiot ja puhelimet mullakin, mutta kun en oo paremmista ees tiennyt, niin hyvin pärjää :). ja samoin kuin blogi, Insta on mulle sellainen paikka, jossa toisinaan tulee hengailtua joka päivä, mutta toisaalta ei tee yhtään tiukkaa pysyä poiskaan silloin kun ei vaan jaksa, ehdi tai huvita. Alkuun oli sellainen "pakko laittaa kuva päivässä", mutta onneksi olen älynnyt, että maailma pyörii vallan mainiosti ilman meikäläisen kukkakuviakin :D. On se silti kiva henkireikä.

  Nunucodesigniin täytyykin käydä tutustumassa. Näyttää kivalta.

  VastaaPoista
 5. Mäkin seuraan Tanjan instaa. Hän on niin aurinkoinen ja energinen nainen, ei voi kuin ihailla.
  Insta on tosi koukuttava sovellus ja sieltä löytää mielettömästi inspiroivia seurattavia,

  VastaaPoista
 6. Mä latasin just pari päivää sitten Snapchatin ja nyt ihmettelen mihin sitä oikein tarvitsen =D

  VastaaPoista
 7. Kiitos tästä inspiroivasta postauksesta - tässä oli monta minulle uutta tuttavuutta! Ja terkut toiseltä Lumia-Instaajalta ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti