Kävele Naiselle Ammatti 2015

Tulipa stressattua turhaan.
Hmm...yli-innokas makkaranpaistaja? Tapahtuma alkamassa ja jännitystä ilmassa!
Jyväskylän Kävele Naiselle Ammatti-tapahtuma oli tänä vuonna Mäki-Matin perhepuistossa. Olen kiitollinen hienoista naisista, jotka olivat mukana mahdollistamassa tapahtuman. Yhdessä saa kyllä ihmeitä tapahtumaan.
Alkulämmittelyn veti Mama Africa, jonka jälkeen kävelijät lähtivät matkaan
Osallistujien määrä tuplaantui reilusti viime vuodesta. Meillä oli euroedustaja Henna Virkkunen avaamassa tapahtuman, ja kansanedustaja Touko Aalto pitämässä kiitospuheen.
Meidän ihanat paikalliset politikot, jotka kiireistään huolimatta lähtivät mukaan tapahtumaan :) 
Siinä välissä sitten käveltiin, kahviteltiiin, syötiin mm. makkaraa ja vietettiin aikaa puhuen hyvän asian puolesta. Pelastuslaitos antoi meille pienoispaloauton tapahtuman ajaksi lapsia ilahduttamaan!
Lasten suosikki, ehdottomasti! Kiitos Keski-Suomen Pelastuslaitos tuesta!
Sää suosi tapahtumaa, oli lämmin ja aurinko paistoi. Ihan huippu tapa viettää sunnuntai, eikös!? :) Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

Kommentit

 1. Kunnon meno ja meininki siellä onkin ollut. Ihan mahtavaa, että myös palolaitos ja poliitikot olivat tapahtumassa mukana.
  Kaunista sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienosti onnistui tapahtuma! Tehtiin ennätys! Jeeee!!

   Poista
 2. Hieno juttu! Nyt kyllä sää suosi kaikkia ulkoilijoita. Meillä päivä kului yu-kentällä ja jalkkiskentän laidalla. Äidin osaksi jäi harmi kyllä pelkkä seisoskelu ;).

  VastaaPoista

Lähetä kommentti