Vinkkejä näin keskiviikkona

En ole tainnut vähään aikaan antaa vinkkejä, joten tässä neljä hyväksi koettua sivustoa. Minulle tulee uutiskirjeet näistä kaikista säännöllisesti. Näillä sivuilla on käsittämättömän paljon hyvää tietoa ja vinkkejä koottuna. En millään ehdi lukea/kuunnella kaikkia uutisia ja artikkeleita, mutta tykkään kun muistutuksia tulee sähköpostiin ja voin sieltä poimia itselleni sopivimmat luettavaksi minulle parhaaseen aikaan.
Ensmmäisenä on Social Media Today-sivusto josta löytyy uutiset, trendit ja parhaat käytänteet (yritysten) sosiaaliseen ja digitaaliseen markkinointiin, sisällön tuotantoon ja eri välineiden käyttöön.
Artikkelit ja webinaarit on asiapitoisia, riittävän lyhyitä ja oikeasti käytännöllisiä. Valikoida saa ja joutuu rankalla kädellä, sillä kiinnostavia juttuja on niin paljon. Varokaa, ettette katoa SMT:n syövereihin!
HubSpot on vahvasti myynti- ja markkinointipainotteinen yrityksille suunnattu sivusto, joka enemmänkin keskittyy asiakkaiden hankintaan ja pitämimseen. He myvät erilaisia myynnin kasvattamiseen tähtäviä sovelluksia ja softaa, mutta tämä ei tee sivustosta huonompaa! Jos sovellukset ei kiinnosta niin suuntaa sivuston blogiosastolle. Sieltä löytyy kiinnostavia juttuja.  (Ja heidän raportit on tutustumisen arvoisia!)
Ja tietenkin pitää vinkata (jälleen kerran) suomalaisesta Kuulu.fi-sivustosta. Se on kyllä markkinointitoimisto, mutta älkää antako sen säikäyttää! Hyviä vinkkejä löytyy ihan tavallisille bloggaajillekin, ihan sisällön tuotantoon ja somen käyttöön. Heidän blogiosiota ei kannata ohittaa. Tykkään, tykkään!
Viimeisenä vinkkinä on strateginen viestintätoimisto Ellun Kanat. Sielläkin suosittelen blogiosiota taviksille, joita kiinnostaa sosiaalinen media, bloggaaminen, sisällöntuotanto ja ajankohtaiset ilmiöt. Pidän heidän vähän provosta tavasta kirjoittaa - asiat sanotaan suoraan, ei hienostellen!

Että tässä tällaiset. Nämä kaikki on itselläni seurannassa, ja saan näistä paljon uutta tietoa ja vahvistusta sekä työhön että harrastuksiin.

Mukavaa viikon jatkoa! Toivotaan kevään (ja lämpimän sään) pikaista paluuta!

Kommentit

 1. Ellun kanat olikin näistä vinkeistä ainoa minkä tiesin etukäteen. Kiitos vinkistä ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos näissä oli käyttökelpoisia linkkejä. Itse seuraan näitä kaikkia - en päivittäin, mutta viikkotasolla kylläkin. :)
   Kivaa viikonloppua Outi!

   Poista
 2. Varmaan nolo tunnustaa, mutta näistä ei mikään ollut mulle ennestään tuttu. Sun tekstin perusteella valkkasin ekaksi tutustumiskohteeksi Ellun kanat ja ai vitsit, mutta heti kolahti se juttu, jonka luin! Vois ihan pistää täälläkin kyselyn pystyyn, että mikäs se meidän visio ja strategia olikaan :). Ööööö. En nyt ihan varma oo, mutta... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, mitä noloa nyt tuossa on? Mä aina innostun kun jostakin löytyy jotain uutta ja mielenkiintoista seurattavaa. Ja Ellun Kanojen kirjoituksissa on totuuden siemen, pienellä tvistillä!
   Luulen, että tuon kyselyn voisi kohtuullisen moni pistää työpaikoilla pystyyn... ja vastaus olisi aika samanmoinen ;)

   Poista

Lähetä kommentti