Syyskuun ekana päivänä

Varastettu blogipostaus

Idea tähän postaukseen tuli ruotsalaisesta blogista Att vara någons fru. Hänellä oli Mitä olen tehnyt edellisinä vuosina juuri tänään -tyyppinen juttu tuossa muutama päivä sitten. Ajattelin että tämä voisi olla ihan kiva ja toteutuskelpoinen idea. Koska en postaa joka päivä (niin kuin huomaa tahdista - heh), niin ajattelin sitten, että kai tähän käy raapustukset jotka ovat suurin piirtein hollilla, silleen syyskuun eka postaus-tyyppisesti.

Syyskuun ensimmäinen postaus 2015


Käytiin tutustumassa Tarvaalan maatalousoppilaitokseen - muistan että päivä oli sateinen ja kylmä. Oli lauantai joten mukaan pääsi myös veljen lapset. Kovasti tykkäsivät eläimistä joita siellä oli sekä katsottavana että silitettävänä.

2014 muisteltiin lomaa...


Ooh...Dubrovnik-postaus! Joko siitä on 2 vuotta?!? Matka on eittämättä yksi ihanimpia mitä olen tehnyt. Tykkäsin niin paljon kaupungista - ja kivan lisän matkaan toi toki GoT-paikkojen bongailu! Ja se ruoka, ja lämpö ja lepo...ja meri ja aurinko - huoh!

2013 tein ehkä historian lyhyimmän postauksen?

 Ei muuten ollut - lyhyin siis. Jestas miten vähän sitä kirjoitti per postaus silloin alussa. Muutama virke, pari kuvaa ja that's it! Mutta juuri tuon päivän postauksen ydin oli siinä, että kiirettä on pitänyt. ;) Me muuten asuttiin tuolloin putkiremonttievakossa. Asunto oli (aivan liian) iso ja (ivan liian) niukasti kalustettu - ja alueella jossa en oikeasti haluaisi asua....

2012oli vapailun vuosi


Syyskuun ensimmäinen oli lauantai, ja leivoin myyjäisiin mokkapaloja. Se oli aikaa kun mietin mikä musta tulee isona. Toisaalta oli kivaa kun ei ollut kiire minnekään - mutta toisalta mun "urapuolisko" huhuili että meinaatko vaan remontoida asuntoja loppuikäsi? Että etkö mitään muuta sitten ajatellut?

Entäpä syyskuun ensimmäinen postaus tänä vuonna?

Tänään oli viikon toinen crossfit-sessio. Tämähän mentiin läpi hampaat irvessä - tekniikan opettelua ja oman  j ä ä t ä v ä n  huonon kunnon hämmästelyä. No ei se työpäivä taida olla sen kummempi -  budjettilukujen irvistelyä. Oh dear excel...

Kun tälleen katsoo asioita taaksepäin huomaa että paljon on asiat muuttuneet. Mitenkäs siellä? Innostuisiko kukaan tekemään katsausta taaksepäin blogissaan?

Kommentit

 1. Hieno postausidea! Voisinpa tarttua tuohon, ehkä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos tykkäsit! Minäkin tykkäsin tästä kovasti, siksipä lainasinkin tämän :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Sanopas muuta - itsekin tykkäsin kovasti :)
   Kivaa syyskuuta sinne myös.

   Poista
 3. Mainio postausidea! Saanen napata mukaani? 😊
  Ja kivat saman päivän katsaukset sinulla!
  Mukavaa syyskuuta!

  VastaaPoista
 4. Heippa Annu :)

  Kiva postaus ja minäkin taidan napata tämän tästä!

  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti