Mites olis tuo aamutreeni?

Olen tässä miettinyt ja pähkäillyt tätä  o n n e t t o m a n  hidasta kunnon kehittymistä. Käyn WODeissa 3 kertaa viikossa, mutta mietin että voisihan treenikertoja lisätä vielä kahdella. Käyntien olisi kuitenkin oltava jotakin muuta kuin WODit. Mun kroppa tarvitsee niistä palautumisen - sen verran huono tuo kunto vielä on.

En kuitenkaan haluaisi joka ilta olla salilla, sillä kotonakin olisi kiva tehdä kaikenmoista, niin kuin valmistella joulua. Niinpä ajattelin ottaa aamuliikkumisen kokeiluun - edes joksikin aikaa. Voisin käydä aamuisin meidän Crossfit-salilla, se nimittäin aukeaa jo 5:30, mutta pienenä "epämukavuutena" koen kyllä treenin ja suihkun jälkeen töihin kävelyn (vaikka matka kestääkin vain 10 minuuttia).

Vaihtoehtoisesti voisin ajatella meneväni toiselle salille. Vajaan parin viikon päästä työpaikan alakertaan aukeaa uusi kuntokeskus, jonne voisin kiikuttaa liikuntasetelit. Mun työnantaja on vähän liian edistyksellinen - tarjoaa kortille ladatut liikuntasetelit - ja ne ei valitettavasti käy meidän Crossfit-salille. Tällä järjestelyllä saisin käytettyä työnantajan tarjoaman edun ja samalla kunto kohoaisi. :)

Tiistai- ja torstai-aamuun 30-40 minuutin pituinen tehokas treeni sopisi oikein hyvin. Alkuun reipas  lämmittely, ja sitten peruslihastreeni ja loppuun Tabata-tyyppinen rutistus. Ja sitten suihkun kautta töihin. Superrrrrreipasta!

 Alakerran sali ei nyt kuitenkaan vielä ole auki, joten kai mun pitäisi yrittää ihan tuonne crossfitsalille aamulla mennä? Huh huh... Se olisi niinku huomenna!

Kommentit

 1. No huhhuh tosiaan :)

  Meillä on kanssa tässä samassa rakennuksessa (itseasiassa suoraan tossa mun yläpuolella) ihan huippuihana liikuntakeskus, jossa on tullut vuosia ja vuosia käytyä, mutta jotenkin mulla on nyt joku ihmeen saamattomuusvaihe meneillään, kun en vaan kertakikkiaan saa mentyä salille, vaikka ihan hyvin tiedän, että kun pääsen vauhtiin, ei malta taas olla pois. Aina on vähän niinkuin kotiin palais, kun siellä on kaikki niin tuttua. Ja pääsisin tästä ihan mainiosti vaikka ruokiksella puntille ja siitä sit suihkun kautta syömään, kun on lounasravintolakin samassa rakennuksessa, mutta kun ei vaan ny irtoa... Joskus on nihkeempää kuin joskus. Mutta sulle tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinäpä se homma onkin...sen saamattomuuden ylittäminen. oon kyllä itsestäni ylpeä, kun ensiksi kävin sen onramp-kurssin kiltisti, jättämättä mitään välistä. Ja sen jälkeen oon käynyt 3x viikossa ihan niin kuin "käskettiin"...mutta mites nyt? Määrää pitäisi lisätä ja se vaatiikin jo ihan eri asenteen.
   Luultavasti se onnistuu paremmin kun se uusi sali aukeaa tuohon alas. Sit ei oo mitään syytä pitää välipäiviä!

   Poista

Lähetä kommentti